Огляд прозорого магазину для пістолетів Glock

| Аксесуари , Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

GLK-18 magazineGLK-18 magazine

Американська компанія Elite Tactical Systems давно відома своїми якісними магазинами для популярних на американському ринку платформ.

У цій статті розглянемо прозорий магазин на 31 патрон під назвою GLK-18, який сумісний з 9-мм моделями Glock 17, 18, 19, 26 і 34.

Прозорий магазин в упаковці. Можна розглянути маркування про те, що він витримує падіння з 2 з половиною метрів, не боїться впливу хімікатів, температури і ультрафіолетових променів.Прозорий магазин в упаковці. Можна розглянути маркування про те, що він витримує падіння з 2 з половиною метрів, не боїться впливу хімікатів, температури і ультрафіолетових променів.

Магазин поруч з тактичним гребінцем для бороди Marfione Custom UTX-85.Магазин поруч з тактичним гребінцем для бороди Marfione Custom UTX-85.

Магазин виготовляється в США, і він явно виглядає краще, ніж стандартна модель. На нього також можна встановити кришки або направляючі різних кольорів.

На кришці магазина можна розглянути бічні ребра, які допомагають витягати його з пістолета.На кришці магазина можна розглянути бічні ребра, які допомагають витягати його з пістолета.

Відео. Випробування магазину на падіння з висоти.

ETS Glock Mag Drop Test

Технічні характеристики:

Сумісність: Glock 17, 18, 19, 26, 34 всіх поколінь.

Ємність: 31 патрон.

Сумісний зі сторонніми кришками до магазинів.

Проста розбирання завдяки особливій кришці.

MSRP: $ 21.99.

Магазин, споряджений 9-мм патронами.Магазин, споряджений 9-мм патронами.

Такий магазин на поясі учасника стрілецьких змагань безумовно додасть йому крутості.Такий магазин на поясі учасника стрілецьких змагань безумовно додасть йому крутості.

Магазин також працює з спідлоадером Glock.Магазин також працює з спідлоадером Glock.

Тут можна побачити, як пружина намагається виштовхнути патрон з магазина. Окуляри, до слова, надруковані на 3D-принтері HP.Тут можна побачити, як пружина намагається виштовхнути патрон з магазина. Окуляри, до слова, надруковані на 3D-принтері HP.

Прозорий магазин в порівнянні зі стандартним.Прозорий магазин в порівнянні зі стандартним.

Магазин в пістолеті Glock 17.Магазин в пістолеті Glock 17.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про магазини для пістолетів Glock на 40 набоїв, які випустила компанія Kriss USA.

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати