Білоруський підліток влаштував різанину в школі, загинули вчителька і учень

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Учень середньої школи в білоруських Стовпцях (Мінська область) завдав ножові поранення вчительці і трьом школярам, в результаті чого педагог і один з підлітків померли.

"Викладач і один з підлітків від отриманих ушкоджень померли, ще двоє неповнолітніх оперативно були доставлені в лікарню", - відзначили в міліції.

Сам школяр був затриманий після введення плану "Сирена", слідчо-оперативна група встановлює обставини злочину. Загибла вчителька викладала географію, сам нападник 2003 року народження вчився в 10 класі.

На місці події.На місці події.

У Слідчому комітеті Білорусі повідомили, що ножові поранення були нанесені "в ході раптово виниклого конфлікту". Управління СК по Мінській області порушило кримінальну справу за фактом вбивства двох осіб. За словами очевидців, учень увірвався в клас з ножем і вдарив ним вчительку в шию.

Після нападу школяр вистрибнув з вікна другого поверху і втік. У школі його охарактеризували як дуже тихого і спокійного. Перед нападом школяр видалив свою сторінку в соцмережах.

Раніше ми повідомляли про те, що в Мінську з бензопилкою влаштував різанину в торговому центрі.

1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 11.02.2019 14:52
    #
    - 1 +

    Раз удалил страницу, значит - именно там, и нужно искать (не корень конфликта) подстрекателей (раз уж он был - "тихоней")...

  • 11.02.2019 21:40
    #
    - 3 +

    Лукашенко: -Нужно немедленно запретить оружие!
    Ему: -Оно и так запрещено!
    Лукашенко: -Ну тогда нужно разрешить, а потом сразу запретить!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати