Ветерани-інструктори навчають воїнів польської Територіальної Оборони. Відео

| Силові структури, Навчання, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Мобільні навчальні команди у військах польської Територіальної ОборониМобільні навчальні команди у військах польської Територіальної Оборони

Щоб забезпечити високий і уніфікований стандарт навчання для всіх солдатів польської Територіальної Оборони (ТО) створюються Мобільні навчальні команди.

Кожна Мобільна навчальна команда - це підрозділ з кількох людей, який навчає інструкторів - професійних солдатів і добровольців. У свою чергу, інструктори передають знання і навички солдатам ТО.

Мобільні навчальні команди складаються з колишніх військовослужбовців підрозділів спеціального призначення, серед яких: оператори, парамедики, зв'язківці та снайпери.

Всі вони володіють знаннями і навичками, отриманими на кращих польських і іноземних курсах, а також мають бойовий досвід в закордонних миротворчих місіях.

Найближчим часом кілька Мобільних навчальних команд будуть розгорнуті в центрі, на півночі і півдні Польщі, щоб рівномірно охопити територію всієї країни і бути доступними для командирів бригад ТО. Плани також передбачають спеціалізацію окремих команд для "зеленої" і "чорної" тактики, а також порятунку і захисту критичної інфраструктури.

Використання колишніх бійців спеціального призначення в складі Мобільних навчальних команд направлено на забезпечення всебічного розвитку потенціалу ветеранів.

Mobilne Zespoły Szkoleniowe WOT

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати