Смерть після затримання: поліція показала свою відеоверсію інциденту в Кропивницькому

| Кримінал, Силові структури | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

Чоловік, який помер в результаті інциденту з поліцейськими в Кропивницькому вночі 17 липня, під час спілкування з ними поводився неадекватно, не реагував на прохання показати посвідчення водія та документи на автомобіль.

Відео на YouTube-каналі розмістив Дмитро Семенюк. У записі чітко чути голоси патрульних, відповіді потерпілого важко розрізнити.

Тим часом, можна зрозуміти, що відбувається бійка правоохоронцями і чоловіком, який відмовляється показувати документи.

Допомагати чоловікові відбиватися від копів стали свідки того, що відбувалося. Поліцейські погрожували водієві затриманням, наручниками і вимагали закласти руки за спину.

Потім між померлим і поліцейськими сталася бійка, що супроводжувалась нецензурною лайкою. Протягом майже всього відео від копів звучала фраза: «Руки за спину».

Після того, як поліцейським вдалося заспокоїти водія машини і надіти на нього наручники, з'ясувалося, що він не може дихати.

Поліцейські показали своє відео затримання на Садовій у Кропивницькому

1,0 1 -1 4
Коментарів (11)

  • 18.07.2019 19:05
    #
    - 2 +

    Дуже хочеться почитати висновки медекспертизи, хоча яка там експертиза...

    • 18.07.2019 21:03
      #
      - 3 +

      Я сьогодні зі знайомими адвокатами спілкувався, кажуть що розтин проводив головний патанатом області... Написали що сам помер. До цієї розповіді додають: "ну ти ж розумієш.."

  • 18.07.2019 23:05
    #
    - 5 +

    И что, вы его жалеете? Американские полицейские применили бы тазер в лучшем случае, а в худшем пристрелили бы. Зачем сопротивляться полиции и бвковать??? Есть хреновые копы но в данном случае даже я бы его головой об асфальт притулил. А так это естественный отбор, жаль он скорее всего детей наделать успел и воспитать такими же олигофренами.

    • 19.07.2019 03:46
      #
      - 3 +

      Совершенно поддерживаю.
      Копы в данном случае ничего не превысили, действовали вполне адекватно против неадекватного быдла.

    • 100% бидлота святкує,Ви особисто пане Олексіє маєте право хоч на коліна падать з піднятими руками при першому виді великих цабе в формі поліцая чи нацгарда,одного не маєте права змушувати до подібного інших людей,що ми бачимо на відео,зупинили машину чи вона стояла?чоловік не предявляє доки,це теж нормально нема порушень не зобовязаний,він напав на поліцайню,ні він взагалі від їх ішов,а коли його оточили і почали смикати теж нормальна реакція вільної людини,і команди потрібно навчитись давати державною мовою,любиш годуватись з податків,вчись розмовляти з тим хто тебе годує.мене одного дивує це????

      • 19.07.2019 16:21
        #
        - -1 +

        С чего это, вдруг,:-"нема порушень не зобовязаний"?...Во всём мире, "копы" - не юристы, а - своего рода "биороботы", работающие - исключительно "по инструкции"!...А может, они - отрабатывают ориентировку от диспетчера, по угону аналогичного авто?!...Какие проблемы?!...Показал документы, и - свободен!...
        В тех же "Штатах", ни один "супер-пупер юрист"(если он, внезапно, не сошёл с ума) - никогда не станет "быковать" перед "простым копом", дабы - не схлопотать "по шее" или пулю!...Но! Если "коп" - нарушил инструкции, то ему - лучше удавиться самостоятельно, ещё до суда!...Ну, вообще то, это - "там", в смысле - "у них"...
        У нас же....Давайте - не будем, "о грустном"!....

        • Зупинка транспортного засобу при відсутності порушення заборонена,відповідно вимога предявити документи не і не законна, ,а всілякі там відпрацювання та бажання вбити свій робочий час полісні за ваш рахунок відправляйте їх подалі,або до вивчення посадових обовязків,поважайте себе і не полініться показати їм свое місце,а це ЗАХИСТ ВАШИХ ПРАВ ТА СВОБОДИ.за більше ніж 10000 км дорогами Европи не було жодного випадку зупинки щоб подивитись мої документи,а це практично більшість було так що авто було на іноземних номерах.

          • 21.07.2019 00:35
            #
            - -1 +

            вот только было порушення или нет - определяет суд, а то есть типы которые 250 гонят на красный свет, а потом шлют всех нахер и типа "я ничо не нарушал"...
            нарушитель практически всегда падает на мороз, это ж ясно как божий день))

  • 19.07.2019 08:33
    #
    - 4 +

    Пока в нашей стране не начнут работать законы для всех, полицию уважать никто не будет. Непрофессионализм, взяточничество, "свой-чужой", безграмотность и неадекватность - часть составляющих образа полицейского образца после 2015 года. Молодые, слабые дети, с внешностью и комплекцией студента-дрыща, никогда не станут символом воплощения законности и справедливости.

  • 20.07.2019 10:03
    #
    - 0 +

    Из видео непонятно остановили они авто или оно стояло припаркованное. Ибо если оно стояло припаркованное, то какие требования к пешеходу? Если остановили (я на фоне слышал что не работают осветительные приборы) - то это совсем другое дело.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати