Новий полімерний револьвер від Chiappa

| Технології, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin
По-русски

new Chiappa Poly Lite Rhino new Chiappa Poly Lite Rhino

Нещодавно на виставці спортивних товарів NASGW в Техасі, був представлений новий револьвер з полімерною рамкою, котрий став відгалуженням від лінійки Rhino.

Polylite Rhino зможе використовувати лише набої .38 Special, а не .357 Magnum, як інші моделі з цієї серії.

Ставились припущення про те, що полімерний матеріал не достатньо міцний для того, щоб витримати тиск від набоїв Magnum. І ще не відомо, чи зможе цей револьвер стріляти боєприпасами індексом + P «з підвищеним тиском порохових газів», або тільки стандартними.

УСМ Chiappa Rhino УСМ Chiappa Rhino

Барабан вміщує 6 набоїв, і за розмірами він такий самий, як і в інших моделях Rhino. Найпевніше барабан буде укорочено, щоб запобігти випадковому використанню набоїв .357. В цьому револьвері буде вперше використано ствол довжиною 2 дюйми. Поки що невідомо, чи будуть виготовляти цю зброю із довшим стволом.

Мушка – червона, з оптоволокна, цілик – фіксована прорізь. Наразі револьвер з’явиться на ринку лише в чорному кольорі. Якщо буде добре продаватися – певно з'являться й інші пофарбування.

Однак навіть при стрільбі набоями .357 Magnum, ці револьвери мають на диво слабкий відбій. Хоча на відео й кажуть, що жінкам буде важко впоратися з відбоєм, з цими револьверами дійсно дуже легко управлятися.

Gallery of Guns 2013 NASGW Sneak Peek: Chiappa Rhinos

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати