У Франківську поліціянти застрелили агресивного собаку, який напав на 9-річного хлопчика та патрульного. Відео

| Кримінал, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Розлючений собакаРозлючений собака

1 травня в Івано-Франківську на вулиці Юліана Целевича собака напав та вкусив дитину. На допомогу прибули патрульні, яким довелося застрелити пса.

У патрульній поліції Івано-Франківської області повідомили, що прибувши на місце події поліціянти виявили 9-річного хлопчика, який вказав, що його вкусила собака.

У цей час тварина почала бігти в сторону іншої дитини віком 4-5 років, тому патрульні з метою перешкодити нападу собаки на дитину підбігли до тварини, яка вже була поруч дитини, та почали її відтягувати, на що собака відреагувала нападом на патрульного та вкусила його за праву руку.

На підставі ч. 13 ст. 46 Закону України “Про Національну поліцію” прийняв рішення використати вогнепальну зброю та здійснили один постріл в собаку, внаслідок якого тварина загинула на місці події. Внаслідок пострілу ніхто з людей не постраждав. На місце події прибула ШМД та СОГ.

Поліціянти застрелили агресивного собаку

1,0 1 -1 4
Коментарів (3)

  • 02.05.2021 11:46
    #
    - 10 +

    Красавчики. Респект.
    И кто бы собаку не жалел - это правильный поступок.
    Важно на бешенство проверить теперь, а то последствия могут быть печальные.
    Собака не похожа на бездомную - важно найти владельца и заставить ответить по всей строгости Закона.

  • 02.05.2021 11:53
    #
    - 10 +

    очень странное поведение собаки,я разбираюсь в собаках,и тут очевидно что у собаки проблемы,или бешенство ,или она старая и слепая.Жаль что владелец допустил до такого ,он виноват и в нападении и в смерти собаки. Собаку всегда жалко,в данной ситуации поступак на 100 % правильный ,но всё равно жалко...Хозяину годик бы тюрмы и было бы не плохо...

  • 07.05.2021 13:27
    #
    - 1 +

    В першу чергу шкода дитину, копи трохи загальмовані, треба було стріляти зразу. Але хоч потім зібрали волю в кулак. Тож все ж пошана. А де був володар, чому такий агресивний пес відповідної породи не в наморднику? І без повідка. Та й що це за собака яка не реагує на хазяїна. Собака людині друг, а тут як заведуть бійцівську або сторожову собаку, проживаючи в себе в однушці і не дресируючи. І не кажіть, це службова собака, створена не для таких умов. Сподіваюся власника притягнуть до відповідальності


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати