Не бути жертвою

| Самооборона | Автор: Web admin
По-русски

Пол Дженсен Пол Дженсен

Власник ліцензії на приховане носіння зброї з Нью-Гемпшира дуже точно висловив свою позицію, коли виступав перед представниками ЗМІ:

«В екстремальній ситуації ви або стаєте жертвою, або ні. Я обрав другий варіант».

52-річний Пол Дженсен сидів за кермом свого автомобіля, коли через пасажирські двері до нього в машину вліз невідомий чоловік.

Діючи інстинктивно і відповідно до свого світогляду, Пол вихопив свого пістолета, прицілився у голову незнайомця та утримував його під прицілом до самого приїзду поліції.

Підозрюваного заарештували, і його було обвинувачено у спробі викрадення машини.

Спілкуючись із представниками місцевих ЗМІ, Дженсен сказав:

«Вони (поліцейські) сказали, що злочинець був неозброєний, але я про це не знав, і часу на роздуми в мене не було. Я мусив відреагувати. І від моєї реакції залежало, чи стану я жертвою. Я вирішив, що не хочу бути у цій ситуації потерпілим».

Це ще один приклад того, як використання зброї для самозахисту без жодного пострілу дозволило відправити поганого хлопця за грати.

Схожі випадки відбуваються досить часто, однак поліція та ЗМІ зовсім не завжди дізнаються про них.

NH Man Pulls Gun On Would-Be Carjacker

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 05.01.2014 18:25
    #
    - 2 +

    Не завжди дізнаються, тому що поліцію та пресу (ЗМІ) цікавить лише факт та подія яку можна задокументувати, або/та яка має соціальне значення для суспільства, або/та професійне значення.
    Але події які були УПЕРЕДЖЕННІ зброєю не завжди мають продовження у вигляді фактів.
    Реально? Підстрелений нападник чи навряд буде звертатися до поліції або в пресу щоб задокументувати свої поранення для компенсації через суд.

    Саме цікаве полягає в тому, що існує тисячі й тисячі випадків, де зброя допомогла уникнути пограбувань, насилля, вбивств НА УПЕРЕДЖЕННЯ. Але про це преса не завжди повідомляє, чомусь.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати