85-річна жінка, прикута до стільця кайданками, застрелила озброєного грабіжника

| За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У м. Роуз, Айдахо, в дім 85-річної Крістін Дженаян посеред ночі пробрався 39-річний Дерек Кондон, відкривши викруткою задні двері та розбивши вікно.

Жінка в цей час спала у себе в кімнаті на другому поверсі, а на першому – спав її дорослий син з інвалідністю. Кондон, який, як повідомляється, знав жінку, одразу ж направився у її спальню, декілька разів стукнув її по голові пістолетом і потягнув у вітальню, де прикував наручниками до дерев’яного стільця.

Кондон, одягнений у військову курку та з лижною маскою на голові, почав вимагати у жінки коштовності, але вона сказала, що у неї майже нічого немає. Вона сказала йому, що внизу є два сейфи, і поки він їх шукав, жінка змогла дістатися до своєї спальні, де під подушкою лежав револьвер під набій .357 Magnum.

Повернувшись до вітальні, жінка заховала револьвер між підлокітником і подушкою дивану та почала чекати на наступні дії Кондона.

Коли Кондон знову піднявся на другий поверх, він розізлився, що жінка не розповіла йому про свого сина, і став погрожувати, що вбʼє її. А в якийсь момент, поки Кондон обшукував її дім, жінка вирішила діяти, і двічі вистрілила йому в груди.

На жаль, Кондон почав відстрілюватись – він випустив в її бік весь магазин, влучивши у живіт, ногу, руку та груди. Жінка, все ще будучи прикованою до стільця, впала на підлогу, і пролежала так приблизно 10 годин. Кондон від своїх поранень помер у неї на кухні.

О 12:17 на виклик прибула поліція, яку жінці допоміг викликати її син. На щастя, жінка вижила, і наразі її вже виписали з лікарні. Поряд з її домом поліція знайшла машину Кондона, а в його кишенях – відмичку, ключ від наручників та торбу з краденими речами.

Senior woman shoots, kills armed man who broke into her Idaho home

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 88 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати