Springfield Armory SA-16A2: AR-подібна гвинтівка в стилі ретро

| Гвинтівки | Автор: Web admin

Нова ретро-гвинтівка Springfield Armory SA-16A2Нова ретро-гвинтівка Springfield Armory SA-16A2

Компанія Springfield Armory випустила «нову» самозарядну гвинтівку - SA-16A2, яка є реплікою автомата M16-A2, прийнятого на озброєння армією США у 1980-х роках.

Хоч вона і не може стріляти з відсічкою на три набої, як оригінальний автомат, ззовні вона дуже на нього схожа. У неї класична мушка A2, антабки на цівці та прикладі, є виступ для кріплення багнета, класичний решітчастий полумʼягасник, нерегульований приклад, а найголовніше – ручка для переноски з регульованим ціликом.

Вид на гвинтівку справаВид на гвинтівку справа

Ствольна коробка – кована, з авіаційного алюмінієвого сплаву 7075-T6 з анодуванням Type III MIL-SPEC. Завдяки системі Accu-Tite власник гвинтівки зможе вручну відрегулювати зʼєднання, усунувши будь-який люфт між аппером та ловером.

Вид на гвинтівку зліваВид на гвинтівку зліва

Гвинтівка поставляється з затворною групою в стилі M16 та сталевим затвором Carpenter 158. Затворна група пройшла випробування високим тиском та перевірку на наявність магнітних частинок, що гарантує стабільну роботу та довговічність. Ззовні затворна група фосфатована, а всередині – хромована.

Springfield Armory SA-16A2Springfield Armory SA-16A2

Крім того, гвинтівка сумісна з усіма магазинами USGI і має безліч додаткових функцій, характерних для M16-A2, таких як пістолетне руківʼя з жолобками, MIL-SPEC УСМ, запобіжник і спускова скоба. Є і відбивач стріляних гільз позаду екстракційного вікна і кругла кнопка досилача набою.

Springfield Armory SA-16A2Springfield Armory SA-16A2

При вазі 3,4 кг, загальна довжина гвинтівки складає 100 см, ствол – 20-дюймовий, хромований.

MSRP: $1,249.

SA-16A2 - Springfield ArmoryÂŽ

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11259,2 Переглядів: 87 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати