У Москві невідомий влаштував стрілянину з автомата. Відео

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

В західній частині Москви сьогодні близько о 11:15 сталася стрілянина. Так, невідомий чоловік, який був одягнений у чорний одяг, відкрив вогонь з автомата.

Згодом у мережі уточнили, що стрілянина сталася в районі Філі-Давидково на вулиці Алєксєя Свірідова. Внаслідок стрілянини загинув 1 чоловік.

Нападника наразі не затримали. Поліція оголосила невідомого у розшук, а також відкрила справу про вбивство та незаконний обіг зброї.

У російському міністерстві внутрішніх страв вже заявили, що ця стрілянина – замовне вбивство, втім, які мотиви були у нападника, достеменно невідомо. Наразі в Москві оголосили план "Перехоплення".

Свідки розповіли, що коли нападник почав стріляти, то люди почали тікати. Дехто ховався у під'їздах багатоповерхівок.

У мережі також опублікували фото загиблого чоловіка. Як пишуть російські телеграм-канали, вбили 34-річного Костянтина Балішанського.

Загиблий  Загиблий

Також є інформація, що вбитий мав судимість. У ЗМІ також повідомляють, що Костянтин працював у компанії свого батька Андрія Балішанського, який очолює Mediasystem Group.

Загиблий був проскейтером і перебував у команді Nike SB Росія. У ком'юніті відомий як Костя «Свіч».

Нападник переслідував жертву

Як пишуть у росЗМІ, нападник почав переслідувати жертву ще у дворах. У тг-каналах публікують кадри, на яких видно, як чоловік тікає від нападника з автоматом. Зловмисник зупиняється й робить кілька пострілів, а потім продовжує переслідування.

Жертву стрілок наздогнав біля будмайданчика, після чергового пострілу чоловік упав, а вбивця здійснив ще кілька пострілів.

РосЗМІ також пишуть, що загиблий живе у сусідньому з місцем злочину дворі.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11257,2 Переглядів: 314 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 07.06.2024 10:55
    #
    - 2 +

    Ну, "чувак в чёрном", таки добросовестно отработал свои деньги...Правда, успеет ли он их потратить - совершенно не факт!...

    • 10.06.2024 12:20
      #
      - 0 +

      Успеет, так палиться может только очень уверенный в своей безнаказанности чел.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати