В Одесі побилися медики "швидкої" та працівники ТЦК

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

В Одесі працівники Київського районного територіального центру комплектування кілька годин утримували медиків всередині будівлі, стверджує місцеве видання Думська.

У пресслужбі військкомату закликали українців утриматися від спекуляцій та додали, що разом із поліціянтами встановлюють обставини подій.

Як пише Думська, лікарі приїхали на виклик до Київського районного ТЦК, проте їх замкнули всередині будівлі та утримували там кілька годин.

Автор відео повідомив: "Подія сталася приблизно об 11:00 ранку. Водій «швидкої» у свій вихідний день прийшов оновити дані, як того вимагає закон. Проте у військкоматі було прийнято рішення його нікуди не відпускати. На тлі стресу у водія піднявся тиск і стало погано. Йому викликали карету швидкої з лікарем і фельдшером, однак, станом на 15:00 їх також не хотіли випускати, щоб госпіталізувати постраждалого водія".

До військкомату згодом з'їхались бригади "швидкої", медики влаштували акцію протесту. У мережі з'явилось відео із бійкою. Думська стверджує, що через кілька годин після зіткнень військовослужбовці випустили медиків, яких утримували.

У пресслужбі військкомату відреагували, закликавши не поширювати дезінформацію.

"Повідомляємо засоби масової інформації та населення про спільне проведення із правоохоронними органами невідкладних заходів щодо встановлення детальних обставин подій", – йдеться у повідомленні.

Деталі обіцяють згодом.

Акція біля ТЦК

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11257,2 Переглядів: 77 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 14.06.2024 08:42
    #
    - 0 +

    ТЦКшники и Мусора - не люди!!!...Пусть ловят и отправляют на "0" всяких "мажоров", чиновников, депутатов и прочее ворьё!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати