Депутати виступають проти продовження терміну оновлення даних військовозобов'язаних

| Війна, Законодавство, Силові структури | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Олександр Завітневич вважає, що "так історично склалося" і українці підуть оновлювати дані в останній або передостанній день. Парламентар закликав зробити це якнайшвидше, інакше це "може тривати нескінченно".

Усі військовозобов’язані чоловіки та жінки віком від 18 до 60 років в Україні зобов’язані оновити свої облікові дані до 16 липня. Проти продовження терміну оновлення даних виступив народний депутат від фракції "Слуга народу" і очільник Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич. Свою позицію він аргументував в інтерв'ю "BBC News Україна".

"Я особисто це не підтримую, поясню чому. Ми розглядали це питання", — сказав він.

Народний обранець зазначив, що у перші тижні трошки "буксував" мобільний застосунок "Резерв+", однак зараз він повноцінно працює.

"Коли ми навіть в законі прописували терміни – місяць, два чи три – то всі ми визнали, що українці, так історично сталося, в більшості підуть оновлювати дані в останній або передостанній день. Тому зробимо чи місяць, чи два, чи три – яка різниця? Я думаю, зараз воно працює – будь ласка, ідіть оновлюйте дані. Тому що інакше це може тривати нескінченно", — пояснив Завітневич.

Нагадаємо, 6 червня речник Міністерства оборони Дмитро Лазуткін заявив, що свої дані через мобільний застосунок "Резерв+" оновили 1 млн 412 тисяч українців.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11257,2 Переглядів: 61 , Коментарів: 1 - -1 +
Коментарів (1)

  • 13.06.2024 18:22
    #
    - 0 +

    Завитневича - срочно на фронт!!!...Хватит ему(и остальным его "коллегам" по фракции!) Бюджет воюющей страны прожирать!!!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати