Як не треба носити зброю

| Навчання | Автор: Web admin

Як не треба носити зброюЯк не треба носити зброю

Коли людина тільки починає приховано носити зброю, вона може наробити багато помилок. Але це стосується і більш досвідчених озброєних громадян, тому пропонуємо розглянути найпоширеніші помилки, щоб не допустити їх у майбутньому.

Відкрите носіння зброї

Відкрите носіння зброї нерідко зустрічається у США. Переважна більшість таких людей каже, що має на це право. Інші скажуть, що не хочуть проходити крізь бюрократичні кола пекла, пов'язані з отриманням дозволу на приховане носіння зброї. Але відкрите носіння зброї є поганою ідеєю.

Відкрите носіння зброїВідкрите носіння зброї

Дехто стверджує, що пістолет на стегні є «стримуючим фактором», хоча насправді, якщо хтось озброєний зі злими намірами з'явиться біля вас, то ви, як людина з пістолетом на стегні, будете першою мішенню, оскільки ви становите загрозу. Це програшна ситуація, і елемент несподіванки повністю зникає, оскільки ви відкрито демонструєте, що озброєні.

Другий аспект відкритого носіння зброї полягає в тому, що в більшості штатів відкрите носіння зброї в транспортному засобі заборонено. Це означає, що в більшості штатів вам доведеться розрядити пістолет і покласти його в десь у машині.

Використання тканинної кобури

Універсальна тканинна кобура замість виготовленої спеціально для вашої зброї – це ще одна погана ідея. Тканинна кобура дешева, і її можна використовувати для декількох пістолетів, але на цьому її переваги закінчуються. Похід на стрільбище і тренування з тканинною кобурою і носіння кобури для особистого захисту - це дві дуже різні речі, адже тканинні кобури можуть згинатися і деформуватися під час носіння.

Використання тканинної кобуриВикористання тканинної кобури

Особистий досвід автора

Однією з причин, чому автор вирішив поговорити на цю тему, є те, що він побачив у м. Ролі, Північна Кароліна, у торговому центрі. Людина, яку автор побачив у відділі алкогольних напоїв, мала чорну повʼязку навколо щиколотки, яку спочатку прийняв за електронний браслет, але придивившись ближче, побачив, що це був маленький Glock 43. Цей чоловік мав кобуру на щиколотці, в якій носив пістолет, а у кишеню для запасного магазину поклав ніж.

Як не треба носити зброюЯк не треба носити зброю

Він обрав гарний пістолет, але відкрите носіння на щиколотці - це, мабуть, найгірший варіант носіння зброї. Більшість людей носять зброю на поясі, щоб швидше витягти її. Відкрите носіння на щиколотці не тільки видає той факт, що ви носите пістолет, але й робить його найповільнішим способом витягання зброї.

Загальні висновки

Знайти свій підхід до прихованого носіння зброї може бути, м'яко кажучи, непросто. Орієнтуватися у світі носіння зброї та знайти правильне спорядження для себе може бути досить складно.

Сподіваємося, що ця стаття не тільки допоможе новачкам, які тільки почали носити зброю, але й розвеселить досвідчених власників зброї. А як ви вважаєте, чого ще не варто робити людям, які носять зброю?

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11264,2 Переглядів: 168 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 16.06.2024 11:34
    #
    - 1 +

    Да, уж!...Кобура на щиколотке, для маленького пистолета - это, скорее вариант для "запасного пистолета" и именно для "скрытого ношения", каким ни-будь "опером под прикрытием"...Но, уж никак не для чувака в шортах!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати