В Одесі 17-річна дівчина випадково застрелила військового з автомата

| Техніка безпеки | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Трагічна подія сталась у ніч з суботи на неділю в одній із квартир багатоповерхівки в Приморському районі Одеси.

Повідомлення про загибель 23-річного військовослужбовця надійшло  на спецлінію «102» близько другої години від його на рік старшого побратима.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17-ти й 20-ти років. Під час хмільного застілля менша за віком дівчина виявила бажання спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки і відбулися постріли. Кулі поцілили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці.

З місця скоєння злочину слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі, що мають інтерес для слідства.

Усі речові докази правоохоронці скерували на експертне дослідження.

За вказаним фактом слідчі відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 розпочали провадження за ч. 1 ст. 119 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується вбивство через необережність.

Правоохоронці зʼясовують всі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша. Тіло загиблого направлено  на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті. Слідство триває.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 02.07.2024 12:15
    #
    - 0 +

    Куча грубейших нарушений "Правил безопасного обращения с оружием", увы, закончилось довольно закономерно!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати