Заважав шум

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

До чергової частини Подільського управління поліції м. Києва надійшло повідомлення від лікарів про те, що в квартирі невідомий спричинив тілесні ушкодження сусіду.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що 44-річний потерпілий відпочивав в шумній компанії пізно ввечері, через що його 70-річний сусід зробив йому зауваження, одразу зателефонувавши до поліції.

Втім, вже за декілька хвилин між чоловіками розпочалась сварка, у ході якої пенсіонер здійснив близько чотирьох прицільних пострілів з револьвера під набій Флобера в область грудної клітини та живота порушника спокою.

ЗатриманийЗатриманий

Відтак, слідчі затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження.

Також у фігуранта вилучено знаряддя злочину – револьвер під патрон Флобера та набої до нього. На час слідства зловмисник перебуватиме під домашнім арештом, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно в Одесі чоловік застрелив сусіда за гучну музику.

Вилучені предметиВилучені предмети

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 05.07.2024 08:33
    #
    - 0 +

    Остаётся лишь(уже который раз!) посоветовать фигуранту и его адвокату, заглянуть на этот сайт, чтобы ознакомиться со всеми наработками юристов, позволяющими "похоронить" с суде возбуждённое "дело" "на формальных основаниях", в виду невозможности надлежащего оформления "обвинительного заключения", согласно требованию УПК! Разумеется, ни в коем случае, не признавать "свою вину"!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати