У Львові покупець зброї "здав" поліціянтам продавців

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

За процесуального керівництва прокурорів Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 47-річному та 38-річному львів’янам за фактом придбання, зберігання та збуту вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст.263 КК України).

За даними слідства, у Львові підозрювані незаконно придбали, зберігали у власних помешканнях, а потім збули бойові припаси, вогнепальну зброю та заряди вибухової речовини.

Задокументовано, що один із фігурантів за 48 тис. грн продав місцевому мешканцю 137 патронів різного калібру, корпус оборонної осколкової ручної гранати РГО, корпус наступальної осколкової ручної гранати «GHO-1». Також запал «AF-11», запал дистанційної дії типу «УЗРГМ», обріз гвинтівки Мосіна та гвинтівку Мосіна.

Вилучені предметиВилучені предмети

Інший – два магазини до автомата Калашнікова «АК-47» та 163 патрони різного калібру, за що отримав майже 19 тис. грн.

Після чого «покупець» пішов і добровільно здав озброєння працівникам поліції. А також повідомив хто саме продав це йому.

Обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Досудове розслідування здійснюють слідчі ВП №1 ЛРУП №1 ГУ НП у Львівській області.

Вилучені предметиВилучені предмети

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 06.07.2024 08:43
    #
    - 0 +

    Оказывается, что "сдать мусорам", могут и "покупатели"!...Даже не знаю, как назвать такого "покупателя" без применения нецензурных выражений!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати