У центрі Луцька вибухнула граната. Очевидці розповіли подробиці інциденту

| Військова зброя та техніка, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Ввечері 7 липня на вулиці Ковельській у Луцьку стався вибух гранати. Попередньо, травмувалися п'ятеро людей, є затриманий.

Інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Марина Балдич розповіла, що вибух стався орієнтовно о 20:50. На місці працювали криміналісти, рятувальники, військові та медики.

Під час слідчих дій частину вулиці перекрили.

"Чоловіка, ймовірно, причетного до інциденту, поліцейські вже затримали. Всі деталі — згодом. На місці працюють поліцейські та медики", — додала Марина Балдич.

Затриманий автомобіль й чоловік, який ймовірно кинув гранату, та місце на дорозі, де стався вибух. Затриманий автомобіль й чоловік, який ймовірно кинув гранату, та місце на дорозі, де стався вибух.

Як розповів свідок події Володимир, на момент вибуху гранати він перебував у своєму автомобілі, очікуючи зеленого сигналу світлофора для руху.

"Стояв на світлофорі — і військовий кинув гранату. Була суперечка між водієм буса і тим військовим. Посперечалися і той кинув. Травмовані були люди, багато людей", — зазначив чоловік.

Лучанин Віталій теж розповів, що вибуху передував конфлікт. З його слів, моменту вибуху він не бачив. Додав, що з місця події медики екстреної меддопомоги госпіталізували двох жінок та чоловіка.

"Говорять, що їхали і не поділили дорогу, тут (на Ковельській — ред.) стали на світлофорі виясняти ситуацію. Водій білого буса кажуть телефона побив військовому. І військовий не витримав, кинув гранату. Це свідки розказували, які все бачили", — сказав Віталій.

За даними Нацполіції Волині, кваліфікують подію згодом. Також правоохоронці зазначили, що на місці події затримали ще двох людей — чоловіка та жінку, які порушували громадський порядок і заважали роботі слідчих.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 08.07.2024 11:36
    #
    - 0 +

    Страсти в стране накаляются!...Теперь любое, даже самое мелкое недоразумение и словесная перепалка по любому поводу - чреваты применением гранат!...То ли ещё будет!...Так что, когда народ, таки выйдет "на улицы", то, скорее всего, в мусоров полетят не только "коктейли Молотова"!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати