Один проти пʼятьох: озброєний чоловік захистив свій дім від нападників

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У м. Талса, Оклахома, чоловік застосував вогнепальну зброю, щоб зупинити п'ятьох чоловіків, які напали на нього на подвір'ї його дому. Цей інцидент є гарним прикладом того, що вогнепальна зброя є «великим вирівнювачем», оскільки в сутичці 5 на 1, як правило, одинак програє.

Згідно з даними поліції, між домовласником і 47-річним Марко Річардсоном тривала суперечка, яка вже призводила до сутичок. Поліція стверджує, що в ніч інциденту Річардсон, його син і ще троє осіб вийшли з двох автомобілів біля будинку потерпілого і кинулися на нього.

У той час як п'ятеро чоловіків затисли чоловіка, особу якого не встановлено, до автомобіля у дворі і напали на нього, він дістав пістолет і почав стріляти, влучивши Річардсону в груди, а також поранивши ще одного з нападників.

Коли поліція прибула на місце події, вона побачила Річардсона, який лежав на подвір'ї в оточенні кількох людей. Від отриманих поранень він помер у місцевій лікарні, а інший чоловік, який був серйозно поранений під час інциденту, був перевезений до сусідньої лікарні у критичному стані.

«Власник будинку співпрацює з офіцерами, здав зброю і надав свідчення слідчим», - повідомила поліція у Facebook. «На підставі свідчень свідків і зібраних доказів проти власника будинку не було висунуто жодних звинувачень».

Розслідування триває і після завершення буде передано до окружної прокуратури для прийняття остаточного рішення.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11304,2 Переглядів: 43 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 23.09.2024 13:04
    #
    - 0 +

    Очередное доказательство тупости законов, ограничивающих право на оружие, и тех "овечек", которые эти законы поддерживают(пока не сами не побывают в шкурке объекта нападения!)!...
    Почему-то конгрессмены и "журнашлюхи"(и публикации с такими инцидентами, были на этом сайте!), яростно ратовавшие за ликвидацию права на оружие, подвергшись нападению - начинают отстреливаться от агрессоров из боевых стволов, на запрете которых они настаивали!...Неужели американский "лохторат", не видит в этом "двойных стандартов"("патрициям" - можно, "рабам"- нет!)?!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати