На Закарпатті засудили патрульного з Києва, який побив пістолетом водія і відібрав автівку

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Ілюстраційне зображенняІлюстраційне зображення

Свалявський районний суд визнав винним інспектора Управління патрульної поліції Києва Руслана Куліша у примушуванні до виконання цивільно-правових зобов'язань. 

За побиття пістолетом водія, щоб змусити його віддати свою автівку товаришу правоохоронця, патрульному присудили 5 років ув’язнення. Реальний термін покарання суд замінив на 3 роки умовного.

Як йдеться у вироку суду, який винесли 9 жовтня, у травні 2024 року Руслан Куліш з товаришем силою відібрали у водія Audi А-6 на польській реєстрації. Щоб змусити чоловіка віддати ключі та документи на авто, патрульний вийняв із кобури травматичний пістолет «Форт-12Р» і вдарив ним потерпілого у голову та обличчя.

За кілька годин працівники Управління патрульної поліції у Закарпатській області зупинили нападників поблизу кафе «Шашлична» у Мукачівському районі.

Під час судового засідання Руслан Куліш уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, а потерпілий заявив, що не має претензій до обвинуваченого. Як наслідок, суддя визнав інспектора патрульної поліції Києва винним у примушуванні до виконання цивільно-правових зобов’язань і призначив йому 5 років ув’язнення. Реальний термін покарання суд замінив на 3 роки умовного.

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 18.10.2024 15:34
    #
    - 0 +

    Не условные сроки нужно давать, таким шакалам в форме, а, просто расстреливать!(На фронте, такие 3,14доры, тоже не нужны!)...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати