Служба порятунку 911 переадресувала тривожний виклик на автовідповідач

| Силові структури, Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Служба порятунку 911 переадресувала тривожний виклик на автовідповідачСлужба порятунку 911 переадресувала тривожний виклик на автовідповідач

Одному мешканцю Флориди і його родині дуже пощастило залишитися живими після того, як четверо озброєних злочинців вдерлися до їхнього будинку.

А служба порятунку дала збій в системі.

«Я прокинувся від того, що мене хтось лупцює, вони били мою мачуху і дружину, яка прикривала собою немовля, – розповів чоловік, який волів не називати свого імені: – А потім вони направили зброю на дитину і пригрозили вбити її, якщо не отримають грошей та медикаментів».

Як розвивалася ситуація далі – невідомо, але правдами й неправдами відчайдушний домовласник зміг дістатися до телефону й дробовика. Розпочалася перестрілка, в процесі якої він став набирати службу порятунку.

Чоловік додзвонився до пожежної станції (американська служба 911 об'єднує диспетчерів поліції, швидкої допомоги та пожежників – виклик приймає той, хто вільний), і вочевидь, коли оператор спробував переадресувати виклик до поліцейських, то випадково перевів його на голосову пошту.

На аудіозаписі чутно крики й постріли, а з іншого кінця автовідповідач мовить: «якщо це надзвичайна подія, повісьте слухавку й наберіть 911».

3 caught after violent home invasion in Port Richey

Поліція прибула на місце злочину через 3 з половиною хвилини після дзвінка. Вони заарештували трьох нападників, один з яких отримав поранення в спину від домовласника. Четвертому вдалося втекти.

«У мене немає слів. Я був змушений без допомоги поліції захищати свою сім'ю» – обурюється чоловік.

1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 24.06.2014 09:50
    #
    - 4 +

    Полиция прибыла через 3 с половиной минуты. После звонка на автоответчик. Называется "почувствуйте разницу". В 11м и 12м годах трижды вызывал ментов по факту ночного пьяного дебоша группы отморозков во дворе. Два раза - менты вообще не приехали. Один раз приехали через 50 минут.

  • 24.06.2014 12:53
    #
    - 0 +

    (американская служба 911 объединяет диспетчеров полиции, скорой помощи и пожарников – вызов принимает тот, кто свободен)

    По закону у нас тоже примерно такая ситуация. Какая экстренная служба не нужна была бы тебе, если не можешь дозвониться в одну из них, набираешь любую другую. Оператор обязан принять ваш вызов или соединить с нужной службой.

    Но не уверен, что это работает на практике.

    • 24.06.2014 22:59
      #
      - 0 +

      На практике у нас вообще мало что работает. ))
      У амеров вон прибыли через 3,5мин. и то, если бы не дробовик, хозяин дома мог бы полицию и не дождаться.
      В нашем случае, при сходной ситуации и без оружия, можно смело ставить крест на жизни своих близких и своей собственной.

  • 25.06.2014 15:45
    #
    - 0 +

    интересно, а ружье у него в сейфе было? а ключ в яйце, яйцо в ...?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати