У Грозному проводять карну операцію проти борців за незалежність Кавказу

| Силові структури, За кордоном, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

У Грозному проводять карну операцію проти борців за незалежність КавказуУ Грозному проводять карну операцію проти борців за незалежність Кавказу

У центрі Грозного минулої ночі було запроваджено режим контртерористичної операції. Таке рішення ухвалили внаслідок нападу озброєних людей на пост ДПС та подальшого захоплення Будинку друку.

Про це повідомили у інформаційному центрі Національного антитерористичного комітету.

На місце події були стягнуті сили й засоби підрозділів МВС, ФСБ та МНС, котрі повністю блокували будівлю Будинку друку.

У Національному антитерористичному комітеті зазначили, що в ополченців є зброя та інші засоби ураження. Керівник Оперативного штабу НАК об’явив у центі Грозного правовий режим контртерористичної операції.

Будинок Друку в Грозному, після нічних обстрілів карних загонівБудинок Друку в Грозному, після нічних обстрілів карних загонів

Раніше в НАК повідомляли, що в четвер приблизно о 1:00 за мск в місті Грозний група невідомих, яка пересувалися на трьох автомобілях, вчинила напад на пост ДПС. Потім вони проникли до Будинку друку, що знаходиться на перетині вулиць Маяковського та Лорсанова. Серед особового складу силових структур є втрати, повідомили в НАК.

У ЗМІ повідомляли, що при відпрацюванні оперативної інформації в Грозному, співробітники ДІБДР спробували затримати підозрілу машину. Злочинці відкрили з автомобіля вогонь, внаслідок чого троє співробітників ГИБДД загинули.

За іншою інформацією, автомобіль зі співробітниками ДПС підірвали. Повстанці сховалися в приміщенні Будинку друку, де їх заблокували силовики. Ймовірно, в укритті може знаходитися до 6 бойовиків.

1,0 1 -1 3
Коментарів (7)

  • 04.12.2014 14:18
    #
    - 8 +

    Кровавая кремлевская хунта убивает мирных ополченцев.

  • 04.12.2014 14:24
    #
    - 4 +

    Услышьте Кавказ!

  • 04.12.2014 14:41
    #
    - 10 +

    Немедленно остановить карательную операцию в Чечне

    Я полагаю, что МИД Украины должен немедленно выступить с требованием остановить военную операцию кадыровских карателей в отношении мирных чеченских ополченцев. Недопустимо, когда в 21 веке уничтожают мирное население, тем более в Домах печати. Московская хунта должна немедленно сесть за стол переговоров с мирным населением Чечни. Этот вопрос необходимо немедленно рассмотреть на Совбезе ООН. ОБСЕ должна немеденно отправить туда наблюдателей, чтобы тщательно зафиксировать все зверства карателей. Украина должна поднять этот вопрос в Минске и потребовать, чтобы представители чеченских ополченцев были представлены в рамках переговоров по мирному урегулированию конфликта. Юрий Романенко

  • 04.12.2014 15:10
    #
    - 0 +

    Интересно, это начало чего-нибудь серьезного или просто одиночный всплеск?

    • 04.12.2014 15:13
      #
      - 3 +

      Очень сложно сказать наверняка. Но ребята из АТО говорят, что на начальном этапе покрошили такое количество кадыровцев, что весь режим в Ичкерии существенно ослаб. И в дело запустились национально-освободительные силы со всей серьезностью. Насколько оно успешно, пока судить сложно. Очень немногое может прорваться через путинский железный занавес.

      • 05.12.2014 12:17
        #
        - 1 +

        Почему то ситуация с Чечнёй напоминает историю о том, как ловят обезьян специальной ловушкой. После того, как макака схватила банан в банке, с неё хоть шкуру заживо можно снимать, но банан она не выпустит и не убежит.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати