Колишній канадський поліцейський зберігав вдома цілий арсенал зброї

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin
По-русски

Загалом було вилучено 67 одиниць зброїЗагалом було вилучено 67 одиниць зброї

В канадській провінції Онтаріо колишнього офіцера королівської кінної поліції і його дружину було заарештовано за незаконне зберігання в їхньому будинку цілого складу вогнепальної зброї.

Загалом було вилучено 67 одиниць зброї.

Окрім вогнепальної зброї, у двох вбудованих в стіни схованках знайшли гранати, арбалети, десятки тисяч боєприпасів і навіть 76-сантиметрову гармату, що стріляє ядрами! Для знешкодження мін і гранат довелося викликати фахівців з міністерства оборони.

Інспектор місцевої поліції Маріо Лессард заявив журналістам: «Нам як поліцейським ніколи не хочеться бачити стільки зброї в одному місці. Такі склади привертають увагу злочинців, які використовувати цю зброю в своїх кримінальних цілях».

За його словами, Кіфт підозрюється також у виробництві та переробці зброї, так як в його будинку знайшли потрібний для цього верстак та інше обладнання. У 2007 році Девід Кіфт вже отримував тюремне ув’язнення за порушення десятьох правил поводження з вогнепальною зброєю, а в Канаді вони досить суворі.

Наразі 55-річного Кіфта і його дружину Маріон можуть обвинуватити більше ніж в ста різних порушеннях правил зберігання зброї.

Після арешту 53-річна Маріон Кіфт була випущена під заставу, а її чоловіка залишили у в’язниці.

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати