У Парижі знову стріляли

| Силові структури, Нелетальна зброя, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

На місці подіїНа місці події

Сьогодні вранці у південному передмісті Парижа Монруж знову були чутні постріли. Двоє невідомих відкрили вогонь по поліцейському патрулю, який приїхав на місце ДТП. Обидва правоохоронця отримали поранення. Пізніше, жінка-поліцейський померла.

Одного із нападників вдалося затримати, другий – втік. Затриманого перевіряють у причетності до вчорашньої стрілянини в редакції «Charlie Hebdo».

Інцидент сталася приблизно о 9:00 за Київським часом на околиці міста Монруж, що входить до південно-західного передмістя Парижа. Затриманий злочинець, який поранив двох муніципальних поліцейських, був у бронежилеті та озброєний автоматом.

На місце події терміново виїхав міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казенев, який на той час був на екстреній нараді в Єлисейському палаці за участю президента, прем'єр-міністра та силових міністрів.

Нагадаємо, вчора двоє чоловіків учинили збройний напад на редакцію сатиричного тижневика Charlie Hebdo в Парижі. В результаті стрілянини загинуло 12 людей, зокрема двоє поліцейських. У лікарню потрапило приблизно 20 поранених.

Коментарів (5)

  • 08.01.2015 19:35
    #
    - 1 +

    Интересно, сколько ещё должно умереть европейцев, чтоб они поняли ошибочность соей эмиграционной политики?

  • 08.01.2015 23:28
    #
    - 0 +

    Затянут оружейные гайки донельзя.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати