Звіт ФБР: Чим більший обіг легальної зброї, тим нижчий рівень злочинності

| За кордоном, Факти, статистика та аналітика | Автор: Web admin
По-русски

Звіт ФБР: Чим більший обіг легальної зброї, тим нижчий рівень злочинностіЗвіт ФБР: Чим більший обіг легальної зброї, тим нижчий рівень злочинності

Різні антизбройові групи торочать, що збільшення кількості зброї у населення призведе до зростання злочинності та різних інцидентів, що пов'язані з необережним поводженням.

Але згідно із даними статистики, в США кількість випадків необережного поводження зі зброєю з року в рік зменшується, і на сьогодні перебуває на найнижчій в історії країни позначці.

Водночас кількість зброї у населення зростає і кожен рік встановлює новий рекорд: загальна кількість зброї, якою володіють громадяни, становить 300 млн. одиниць, кількість людей, у яких є зброя – більше 100 млн., а кількість виданих дозволів на приховане носіння – більше 11 млн. І ці цифри зростають постійно.

Тому, перш ніж нахабно брехати, антизбройовим групам варто було б ознайомитися із недавнім звітом ФБР. Згідно з ним, кількість жорстоких злочинів (умисне вбивство, зґвалтування, напад з обтяжувальними обставинами, пограбування) у першій половині 2014 зменшилася на 4,6%, порівняно з аналогічним періодом 2013 року. Кількість злочинів проти майна (крадіжка з поломом, автоугон), за аналогічний період зменшилася на 7,5%.

Варто зазначити, що більшість затятих супротивників цивільної зброї – це люди, котрі не здатні самостійно робити висновки і безоглядно піддаються навіяним їм страханням про якийсь демонізований образ зброї.

1,0 1 -1 6
Коментарів (2)

  • 11.02.2015 10:03
    #
    - -5 +

    Британские учоные установили, что...

  • 11.02.2015 13:34
    #
    - 9 +

    Еще Фрейд говорил, что боязнь оружия (гоплофиобия) есть признак отсталости в умственном и сексуальном развитии.

    Противно то, что такие пациенты стараются проецировать свои фобии на остальных :(


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати