Десятка найпоширеніших помилок, що вчиняються під час прихованого носіння зброї

| Самооборона, Техніка безпеки | Автор: Web admin
По-русски

Десятка найпоширеніших помилок, що вчиняються під час прихованого носіння зброїДесятка найпоширеніших помилок, що вчиняються під час прихованого носіння зброї

Ніхто не досконалий, всі помиляються. Але для того, щоб не довелося набивати власні гулі, пропонуємо розглянути десятку найпоширеніших помилок, що вчиняються під час прихованого носіння зброї.

1. Лише базові знання та навички

У деяких штатах США, наприклад, для отримання дозволу на приховане носіння буде достатньо пройти курси з техніки безпеки на полюванні. Звісно, там вам розкажуть, що стріляти з рушниці через дорогу не можна, але цієї підготовки недостатньо для того, щоб відпустити вас у великий світ, в якому вам доведеться приймати дуже складні рішення.

Вивчіть це питання, обирайте ті курси, де інструктори не обмежуються лише мінімумом знань, що необхідні для отримання дозволу на зброю.

2. Зброя випирає з-під одягу

Коли ви тільки-но отримали дозвіл на приховане носіння, то будете щосили намагатися, щоб про це ніхто не дізнався. Але через певний час ви вже не надаватимете цьому значення.

Але пістолет, що виглядає з-під футболки може не в жарт налякати людей, котрі миттєво нацькують на вас сили правопорядку. Будьте уважні і не змушуйте людей даремно хвилюватись.

3. Дешева кобура

Хороша кобура не обов'язково дорого коштує. Є багато прикладів гарних і поцінних моделей. Однак і дорога кобура не обов'язково буде зручною. З якого матеріалу не було б виготовлено кобуру – головне, щоб її було зручно носити щодня.

Підійде не кожна, а про мінуси тієї чи іншої моделі можна дізнатися лише через кілька днів експлуатації. Не бійтеся пробувати різні моделі та матеріали, і ви знайдете те, що потрібно саме вам.

4. Непідхожий одяг

У цієї помилки є два аспекти. Перший – зброя випирає або визирає з-під одягу. Озброєний – це не означає, що приречений носити величезні сорочки і широкі шорти, які приховують зброю. Експериментуйте, і ви обов'язково знайдете зручний і стильний одяг для щоденного прихованого носіння.

Другий – це носіння тактичного одягу, котре так і волає, що у вас є зброя. Суть прихованого носіння – щоб ніхто не знав, що у вас є зброя.

5. Постійне мацання зброї

Новачки постійно тягнуться пальцями до своєї зброї, перевіряючи, чи не випала вона. Якщо у вас гарна кобура – з вашою зброєю все буде гаразд. Не варто лякати людей своїми дивними рухами.

6. Вправи зі стрільби без використання патронів для самооборони

У ситуації, коли доведеться захищатися від злочинця, найменше вам захочеться дізнатись, що вашій зброї не «подобаються» заряджені в неї патрони.

Так, ці боєприпаси дорожчі за тренувальні, але ці витрати того варті. Потрібно обов'язково знати, чи підходять обрані набої саме вашій зброї.

7. Ситуація, в якій потрібно поправити кобуру

Буває так, що кобура з'їжджає і її потрібно поправити. В жодному разі не робіть цього на людях. Зайдіть до вбиральні, сядьте в автомобіль, або станьте там, де немає людей чи камер відеоспостереження.

8. Періодичне носіння зброї

Якщо хочете носити із собою зброю – носіть її постійно. Ніколи не знаєш, коли вона знадобиться. А таке трапляється саме тоді, коли такого не чекаєш.

9. Незнання збройового законодавства

Це ваша відповідальність – знати де можна носити зброю, а де не можна. На щастя, більшість власників зброї настільки обізнані у цьому питанні, що можуть із легкістю скласти іспит з юриспруденції. Але якщо ви не один з них – обов'язково вивчіть закони.

10. Неправильне мислення

Більшість людей, котрі носять із собою зброю, надзвичайно відповідальні. Вони зроблять все, щоб уникнути конфліктної ситуації, а якщо це не вдасться – вони готові захистити себе і своїх близьких. Це приклад правильного мислення. Але є й такі люди, що вважають себе невразливими або схильні до ескалації. Вони при першій же можливості дістають зброю, або навмисно загострюють ситуацію.

Якщо у вас є зброя – це не означає, що ви можете вирішити будь-яку суперечку – навпаки, ви повинні зробити все, щоб уникнути неприємностей. Поводьтеся спокійно, не привертайте зайвої уваги, і вам, можливо, ніколи не доведеться використовувати зброю для самооборони.

1,0 1 -1 9
Коментарів (3)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати