Musical Targets: Соло на гвинтівці по мішенях

| Аксесуари , Спортивна стрільба | Автор: Web admin
По-русски

Musical Targets: Соло на гвинтівці по мішеняхMusical Targets: Соло на гвинтівці по мішенях

Незвичайні мішені від компанії Musical Targets – це два набори металевих пластин, кожна з яких «настроєна» на певну ноту.

«Музичні мішені» продаються в США з середини 2014 року, і їхня популярність набирає обертів.

Наприклад, стрілець Патрік Келлі вже награв на них шотландську пісню Auld Lang Syne, американську Up On the Roof, англійський різдвяний гімн God Rest Ye Merry Gentlemen тощо.

Shooting in the New Year!

А стрілець Кріс Чень зняв незвичайну рекламу своєї нової книги Shoot to Win: на початку ролика він, стріляючи з гвинтівки Volquartsen Superlite 10/22, награв на металевих мішенях мелодію пісні Mary Had a Little Lamb.

Mary Had a Little Lamb | Musical Targets

Для стріляння по «музичним мішенях», переважно, використовують малокаліберну зброю, оскільки вона має малий відбій і її можна швидко перенацілити. Ймовірно, стрільцям сподобалися такі мішені, оскільки вони дозволяють урізноманітнити тренування.

Ще одна перевага їхнього використання – скорочення спліт-тайму, перерв між пострілами. Під час таких тренувань стрілець починає краще відчувати зброю, роботу її механіки. У професіоналів спліт-тайм, пересічно, становить десяту частку секунди.

Поодинокі ноти Musical Targets в США можна придбати за 40 доларів, а набори з 8 або 16 нот стрільцю-меломанові обійдуться за 259-599 доларів, не враховуючи доставки.

Нагадаємо, що у березні 2015 року американець Джим Хуіш опублікував відео, на якому він виконує композицію Uptown Funk, використовуючи пістолети і гвинтівки як «ударні». Граючи на барабанах або гітарі, американець стріляє зі зброї у такт мелодії.

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 11.06.2015 19:50
    #
    - 1 +

    "Мсье знает толк в извращениях".
    А если серьёзно - искренне за них рад. Нам до этого, видимо, расти ещё долго.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати