Все більше ізраїльтян справляють собі вогнепальну зброю для захисту від терористів

| Самооборона, За кордоном, Тероризм | Автор: Web admin
По-русски

Все більше ізраїльтян справляють собі вогнепальну зброю для захисту проти терористівВсе більше ізраїльтян справляють собі вогнепальну зброю для захисту проти терористів

Після хвилі терактів за останні тижні, все більше громадян Ізраїлю стали відвідувати збройові магазини, щоб придбати вогнепальну зброю.

Власник одного такого магазину в Єрусалимі Іцхак Мізрахі розповів, що спостерігається тенденція зростання попиту на зброю для самозахисту.

«Люди почуваються у меншій безпеці після терактів і вирішують купити зброю. Особливо таку тенденцію можна простежити серед мешканців Іудеї і Самарії. Крім того, зростання продажів обумовлене новими, більш доступними, критеріями міністерства внутрішніх справ щодо придбання зброї», – зауважив Мізрахі.

«Адже тепер практично будь-який житель Іудеї і Самарії, а також мешканці околиць Єрусалиму мають право отримати ліцензію на носіння зброї, якщо у них немає судимостей, або психічних хвороб».

Зі слів Іцхака Мізрахі, першочерговим попитом користуються пістолети у ціновому діапазоні від 500 до 4000 шекелів ($ 135-1080). Разом з тим майже немає попиту на рушниці.

1,0 1 -1 3
Коментарів (4)

  • 06.07.2015 19:25
    #
    - 8 +

    И не боятся, что купят не те евреи. И отмазок о "криминогенной ситуации в следствии...", ток же нет.
    Видно, что страна для граждан.

    • 07.07.2015 08:05
      #
      - 2 +

      да и цены вполне божеские. вот бы у нас такие были бы

  • Тут же вспомнил фразу из бородатого анекдота: "Мама, а когда мы станем евреями?".

    • 20.07.2015 10:51
      #
      - 0 +

      ЩО ТУТ СКАЖЕШ, МОЛОДЦІ! В нас б так!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати