У США республіканці обіцяють надати Україні зброю

| Політики та зброя, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Скотт Вокер, претендент на пост президента від Республіканської партії СШАСкотт Вокер, претендент на пост президента від Республіканської партії США

Претендент на пост президента від Республіканської партії США, губернатор штату Вісконсін Скотт Вокер пообіцяв у разі обрання надати військову допомогу Україні.

Про це він заявив під час перших загальнонаціональних теледебатів претендентів на посаду президента від Республіканської партії у Клівленді (штат Огайо).

"Наша національна безпека під загрозою. Ми проявимо твердість по відношенню до наших противників. Я б направив зброю в Україну. Я б взаємодіяв із НАТО у питанні про розміщення сил на східному кордоні Польщі і країн Прибалтики, і я б встановив систему протиракетної оборони у Польщі та Чехії", - наголосив Вокер.

Питання про постачання Україні озброєння підняв під час дебатів і нейрохірург Бен Карсон, який також домагається висунення кандидатом на пост президента.

"Ми послабили свої Збройні сили до такого рівня, що наші ВМС скоротилися до рівня 1970-х років, ВПС - до рівня 1940 року. А тим часом наші вороги стають все більш численними. Наші друзі нам більше не можуть довіряти. Коли Україна була державою, яка володіла ядерною зброєю, вони відмовилися від цієї зброї, чекаючи, що ми їх захистимо, а ми навіть не даємо їм наступальних озброєнь", - заявив Карсон.

Він пообіцяв, що в разі обрання на пост президента він першим ділом зміцнить Збройні сили.

У теледебатах брали участь 10 республіканців із найбільш високим рівнем громадської підтримки: мільярдер Дональд Трамп, екс-губернатор Флориди Джеб Буш, губернатор штату Вісконсін Скотт Вокер, сенатори Тед Круз, Ренд Пол і Марко Рубіо, нейрохірург Бен Карсон, екс-губернатор Арканзасу Майк Хакабі, губернатор штату Нью-Джерсі Кріс Крісті і губернатор Огайо Джон Кейсік.

1,0 1 -1 4
Коментарів (6)

  • Слышать приятно, но пока это все вилкой по воде писано.
    Интересно какой позиции придерживается Дональд Трамп.

  • 07.08.2015 18:03
    #
    - 0 +

    Обіцяв пан - кожух дам, та слово його тепле

  • 07.08.2015 19:25
    #
    - 3 +

    Шок! Зигующий американский каратель направляет в Украину очередную партию стингеров, тьфу, джавелинов.

    А если серьёзно - верится с большим трудом.

    • 07.08.2015 20:17
      #
      - 0 +

      посмотрим, что уж , тут ведь не игра в верю-не верю.По крайней мере цепануть их за "базар" легче чем наших балаболов

  • 07.08.2015 21:43
    #
    - 0 +

    Думаю для оправдания США, как гаранта Украины, нужна смена президента. Следующий президент, кем бы он ни был, будет продвигать политику "демонизации" рф, с последующими жесткими мерами. Сначала наверное будут жесткие санкции, которые должны будут спровоцировать достаточно бурную реакцию путинской шайки, а затем это будет использовано как доказательство того, что бывший партнер в лице РФ - действительно неадекватен и очень опасен. После чего будут принятые более серьезные шаги, такие как размещение ПРО на территориях, близких к РФ, что снова спровоцирует рф (скорее всего это будет попытка проложить коридор в Крым) и окончательно развяжет руки США. После чего месяц-другой - и рф на коленях, войне на востоке конец, и Крым отходит обратно к нам, с выплатой серьезной неустойки со стороны рф, но уже с другим составом кремля, который согласится на любые предложения, от которых нельзя отказаться.

    • 07.08.2015 22:12
      #
      - 1 +

      Думаю, що ще Кьоніксберг доведеться віддавати. І взагалі, щось в них віджатого задофіга назбиралося.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати