Дванадцять виробників висококласних пістолетів M1911 на замовлення

| Короткоствольна зброя, Колекційна зброя | Автор: Web admin
По-русски

Stan Chen CustomsStan Chen Customs

За останні 100 років світ зброї змінився до невпізнання. Сьогодні балом заправляють легкі полімерні пістолети з ударниковим УСМ. Але зв'язок з минулим ще не втрачено. Класичний M1911, який багато хто називає застарілим, не просто залишився з нами – його популярність навіть зростає.

Все завдяки тому, що деякі виробники вирішили зробити з нього не просто зброю, а й витвір мистецтва. Пропонуємо до вашої уваги дванадцять найяскравіших варіантів цієї світової класики зброї, ціна на які просто жахає і залежить тільки від примх покупця.

Cabot Guns

Cabot GunsCabot Guns

Cabot Guns – один з найвідоміших виробників матчевих M1911. Доказ цьому – перемога на чемпіонаті NRA National Pistol Championship у 2012-2013 роках. Кілька відмінних особливостей цієї моделі: прецизійне припасування кожуха-затвора до рамки, прозір між якими становить 25 мікрон; 5-дюймовий ствол National Match; відполіровані вручну напрямні жолобки для подавання патрона; розширене екстракційне вікно.

Chambers Custom Pistols

Chambers Custom PistolsChambers Custom Pistols

Цей виробник вийшов на найвищий рівень якості за дуже короткий проміжок часу. А за допомогою пістолетів цієї марки було виграно безліч змагань під егідою NRA. Фактично кожна деталь в ньому зроблена на замовлення.

Ed Brown

Ed Brown  Ed Brown

Пістолети цієї марки виділяються ретельним ручним припасуванням деталей і чудовим зовнішнім виглядом. А кожну модель особисто перевіряє одним з членів сім'ї Браунів. Пістолет також покрито захисним шаром, який запобігає корозії і зносу.

Fusion Firearms

Fusion FirearmsFusion Firearms

Ця компанія була заснована колишнім президентом Dan Wesson Бобом Сервой. А він вже більше 20 років займається виготовленням цих пістолетів і знає свою справу. Є варіанти з 6- та 5-дюймовим стволом, а також прицільними пристосуваннями різних виробників – Novak, XS або BoMar. Пістолет має прорізи під спусковою скобою і на горловині приймача магазина.

Heirloom Custom

Heirloom CustomHeirloom Custom

У цій компанії працює лише три зброяра, котрі виготовляють пістолети на будь-який смак і колір покупця. Майстри модифікують кожну деталь пістолета, завдяки чому його ергономіка просто чудова.

Jardine's Custom

Jardine's CustomJardine's Custom

Джон Жардін займається виготовленням пістолетів з 1965 року. Красивий, точний, надійний – все це ознаки пістолетів, що виходять з фабрики Джона. Рамка і кожух-затвор зроблені із сталі 4340.

Nighthawk Custom

Nighthawk CustomNighthawk Custom

Компанія Nighthawk Custom почала свою діяльність у 2004 році і вже розширилася до виробництва тактичних дробовиків, зроблених вручну ножів та високоякісної шкіри. Кожен пістолет виготовляє один зброяр, чиї ініціали викрашаються на лівій накладці руків’я. У цих пістолетах немає жодної штампованої деталі.

Pistol Dynamics

Pistol DynamicsPistol Dynamics

Засновник компанії Пол Лібенберг вже 30 років займається пістолетами з системою замикання Браунінга. Також він колишній збройовий інструктор, учасник різних змагань та збройових організацій. А цей компактний пістолет калібру .40 з титановим затвором – одне з його кращих досягнень як зброяра. Кожух-затвор виготовлено з вуглецевої сталі 4140, а накладки на руків’я – з ебенового дерева. Остаточне оброблення металевих деталей – IonBond.

Republic Forge

Republic ForgeRepublic Forge

Ця компанія виготовляє пістолети тільки вручну, а кожен покупець через веб-сайт може створити свою унікальну модель. На вибір подаються 8 моделей, 2 види прицільних пристосувань, 10 кольорів рамки, 10 типів накладок на руків’я, 11 кольорів кожуха-затвора, 5 калібрів і ще багато чого.

Stan Chen Customs

Stan Chen CustomsStan Chen Customs

Пістолети цього виробника неодноразово отримували схвальні відгуки від справжніх фанатів M1911, котрі розуміють різницю між хорошим та відмінним продуктом. Стен Чен використовує верстати з ЧПУ, апарати аргонного зварювання, плоскошліфувальні верстати і ще довгий список пристосувань, за допомогою яких він виготовляє настільки високоякісну зброю.

Volkmann Precision

Volkmann PrecisionVolkmann Precision

Завдяки можливостям кастомізації, які пропонуються покупцеві, кожен може створити свій унікальний пістолет, та ще й за більш-менш розумну ціну. Інкрустація, травлення, гравірування – можна зробити який завгодно візерунок.

Wilson Combat

Wilson CombatWilson Combat

Ця компанія – один зі світових лідерів з виробництва стандартних і зроблених на замовлення пістолетів. Ви навіть можете принести їм свій пістолет, з якого зброярі зроблять машину для перемог на турнірах. Прицільні пристосування від Battlesight, запобіжник і горловина приймача магазина від Bullet Proof, матчевий ствол, покриття матеріалом Armor-Tuff – це ще не повний список можливих модифікацій.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 1132 , Коментарів: 4 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 02.10.2015 09:37
    #
    - 2 +

    Владельцем всего этого и многого другого , может стать любой законопослушный, адекватный гражданин Украины, если действительно сильно этого захочет.Стремление, борьба... и успех неотвратим.

  • 02.10.2015 18:58
    #
    - -1 +

    Ну , что сказать , как Алиса в стране Чудес, иных слов просто нет.

  • 02.10.2015 22:19
    #
    - 0 +

    Springfiel custom.
    Имеется в наличии, супер качество.
    К сожалению с порезанным стволом((( сувенир.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати