Віце-прем'єр РФ Рогозін під час тренування в тирі прострелив собі ногу

| Політики та зброя, За кордоном, Техніка безпеки | Автор: Web admin
По-русски

Раніше в Twitter віце-прем'єра з'явилося відео його тренування в тиріРаніше в Twitter віце-прем'єра з'явилося відео його тренування в тирі

Віце-прем'єр Дмитро Рогозін під час тренувальної стрільби в тирі випадково поранив себе в ногу, про це повідомило джерело, якому відома ця ситуація.

Відповідаючи на питання, чому Рогозін не був присутній на останній зустрічі президента з членами уряду минулого тижня і на підсумковому засіданні кабінету міністрів у понеділок, джерело пояснило, що це пов'язано з нещасним випадком, що трапився під час тренування в тирі.

"Дмитро Олегович випадково поранив себе в ногу і знаходиться в одній з московських лікарень", – сказав він, додавши, що життю віце-прем'єра нічого не загрожує, але поки що він перебуває на лікарняному.

Раніше Рогозін, коментуючи санкції Заходу щодо РФ, любив використовувати вислів "вистрілити собі в ногу", що є калькою з англійської та аналогом ідіоми "не рубай сук, на якому сидиш".

"Ми прагматики, реалісти, але з другого боку ми собі в ногу стріляти не збираємося", – говорив Рогозін.

Користуючись нагодою, просимо наших читачів з усією серйозністю поставитися до правил безпеки. Бо інакше навіть повсякденні маніпуляції з вогнепальною зброєю можуть закінчитися трагедією.

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 29.12.2015 13:48
    #
    - 3 +

    Пистолет против разъяренной толпы это всего лишь безболезненный способ покончить с собой так что зря тренируется сволочь.

  • 29.12.2015 14:47
    #
    - 1 +

    Раньше Рогозина тоже вела дорога приключений…

  • 29.12.2015 16:39
    #
    - 0 +

    Во как судьба может повернуть.
    В прошлом году он упоминал про ногу и выстрел, только немного в другом контексте :
    "Честно говоря, ведут себя западники неадекватно. Их санкции — как выстрел себе же в ногу. Рынок потерять можно в одночасье, а на его восстановление могут уйти десятилетия".
    Я не представляю что бы с ним случилось если бы он тогда произнес нечто похожее на фразу - "Что бы меня гром побил если я вру" или еще что нить. )))

  • 29.12.2015 19:00
    #
    - 1 +

    Мужик сказал , мужик сделал , но однозначно лучше бы он сделал заявление как наш премьер , дело прошлое и таки сдержал бы слово , вот это было бы здорово , а в ногу не тот эффект , однако всё же улыбнуло .

  • 29.12.2015 20:40
    #
    - 0 +

    не рой яму другому, сам в неё попадёшь


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати