За вбивства відповідальні вбивці, а не власники магазинів

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

За вбивства відповідальні вбивці, а не власники магазинівЗа вбивства відповідальні вбивці, а не власники магазинів

Кілька днів тому в одному з житлових комплексів Бронкса, у місті Нью-Йорк, підстрелили двох поліцейських. Після цього злочинець застрелився сам.

Тоді газети і політики звинуватили в усьому продавця, який шість років тому продав зброю вбивці, коли був власником збройового магазину в штаті Теннессі.

Зараз вже колишній власник того збройового магазина Білл Бернстайн у інтерв'ю газеті Daily News відкинув будь-які інсинуації, буцімто в усьому винен він.

«У Нью-Йорку немає проблем зі зброєю. Правильніше сказати, що у міста проблеми зі злочинцями. Як я можу відповідати за те, що продана мною зброя використовувалася для вчинення злочину? Я ж не вмію читати думки інших людей. Цей чоловік придбав зброю легально, надав усі документи і пройшов біографічну перевірку. А зброя і так завжди буде використовуватися для вчинення злочинів», – заявив Білл.

На сьогодні Білл балотується у законодавчий орган штату Теннессі, але він уже домігся відхилення законопроекту, згідно з яким усі покупці зброї в штаті були б зобов'язані надавати відбитки пальців.

Web admin Автор: Web admin11244,1 Переглядів: 383 , Коментарів: 7 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (7)

  • 18.02.2016 10:49
    #
    - 10 +

    С таким успехом надо обвинять владельцев автосалонов, продавших машины водителям, которые сбивают насмерть людей, авиаконструкторов и владельцев авиакомпаний, после авиакрушений...ну вы поняли логическую цепочку...

  • 18.02.2016 10:54
    #
    - 1 +

    Винна мамаша, викладачі в школі що виховали такого злочинця але ж це лекше звинуватити продавця

  • 18.02.2016 13:02
    #
    - 3 +

    А продавцов алкоголя чего не обвиняют в битовых злодеяниях по синьке!? А продавцов сигарет за рак легких!?

  • 18.02.2016 14:27
    #
    - 3 +

    А ви, панове, помітили золоті слова які сказав Білл: "А зброя і так завжди буде використовуватися для вчинення злочинів"?
    Білл сказав чистісіньку правду, що злочинці ЗАВЖДИ будуть намагатися використовувати зброю. Тому що вона дає значну перевагу над неозброєною людиною. І тому злочинці щоб отримати зброю будуть порушувати будь які правила, постанови і закони. Бо вони плюють на закони, державу і в решті решт на громаду!
    І я вважаю, що єдиним способом зупинити злочинців це УРІВНЯТИ їхні шанси з шансами чесних громадян, надавши можливість другим оборонятися за допомогою тієї ж зброї, але отриманої легально!

    • 18.02.2016 16:18
      #
      - 2 +

      ..."Мир создал людей сильными и слабыми, а Кольт уравнял их шансы!"...(с).

  • 18.02.2016 21:19
    #
    - 0 +

    Эту пару стволов в сатиновом исполнении с удовольствием приобрел бы , любимая мною Беретта и Смит и Вессон здается , весьма зачетные стволы , по белому завидую людям , имеющим возможность законно владеть таким совершенством . Имхо .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати