Озброєні громадяни – друга лінія оборони проти злочинців

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Озброєні громадяни – друга лінія оборони проти злочинцівОзброєні громадяни – друга лінія оборони проти злочинців

Лютий 2016 видався досить трагічним для американських правоохоронних органів. За місяць у США було вбито шість офіцерів. Але якби не озброєні громадяни, що заступалися за правоохоронців, ця кількість могла бути більшою.

Однак такі вчинки свідомих громадян нечасто або взагалі ніколи не висвітлюють ЗМІ – адже переважно все закінчується тим, що злочинець, побачивши озброєного громадянина, здавався.

Ось кілька схожих прикладів, що трапилися минулого місяця:

Неподалік від міста Остін, штат Техас, п'яний чоловік напав на заступника шерифа і відібрав його пістолет. На щастя, це побачив перехожий із дозволом на приховане носіння зброї і наказав нападникові здатися. Історія закінчилася на добре.

У місті Аппер-Дарбі, штат Пенсільванія, озброєний громадянин врятував поліцейського від натовпу школярів, котрі ледь не розірвати його. І знову одного лише виду зброї було досить, щоб відвернути кровопролиття.

За найприблизнішими підрахунками, щороку в США трапляється від півмільйона до 3,2 млн. випадків успішної збройної самооборони. І найчастіше громадянам навіть не доводилося стріляти. Але цей факт усіляко ігнорують прихильники контролю над обігом зброї.

У випуски новин, зазвичай, потрапляють лише ті історії, в яких громадянину доводилося відкривати вогонь. Але це лише крихітна частина із загальної кількості випадків збройної самооборони.

Але, незважаючи на нападки Обами і бруд, що виливається на озброєних громадян з мас-медіа, 800-тисячна армія правоохоронців США – не самі у цій битві.

Співробітників правоохоронних органів США називають «тонкою синьою лінією», яка розділяє мирно налаштованих громадян від жорстокої армії злочинців, однак їх підтримує ще одна лінія. Її називають «сірою», і налічує вона 100 млн. власників зброї, 12 млн. з яких має дозвіл на приховане носіння.

Ця «серія лінія» усвідомлює всі небезпеки, що наповнюють все навколо, і не живе в світі, де царює мантра «зі мною цього не станеться». Коли приходить біда – вони завжди готові допомогти, і не тільки членам своїх сімей або друзям – поліцейських їм також роз-по-раз доводиться рятувати.

Цей клас громадян розуміє свою роль у суспільстві, і його не задурити брехнею з мас-медіа і вигадками політиків-хоплофобов. Саме цей прошарок суспільства захищає співгромадян, коли поблизу немає поліцейських.

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 783 , Коментарів: 9 - 11 +
1,0 1 -1 11
Коментарів (9)

  • 21.03.2016 08:34
    #
    - 20 +

    Вооруженные граждане – первая(!) линия обороны против преступников. И вторая линия обороны против внешней агрессии.

    • 21.03.2016 11:06
      #
      - 12 +

      Я теж так вважаю, так як злочинці нападають не на поліцейських, а на громадян, і вже поліція приїжджає на допомогу їм, а не навпаки! А в реаліях нашої країни громадяни (озброєнні добровольці) стали першою лінією оборони, поки МО і МВС сиділи в ступорі пару місяців!

      • 21.03.2016 21:29
        #
        - 4 +

        а они не в ступоре сидели- они активно соображали как ягодички свои подороже продать.

      • 21.03.2016 21:51
        #
        - 1 +

        Спасибо, друже, за то что поправили.)) И против внешней агрессии, мы так же первая линия. ))))

  • 21.03.2016 14:34
    #
    - 9 +

    Треба обмежувати не зброю, а хоплофобів. Бо вони на стороні злочинності.

    youtu.be

  • 21.03.2016 17:34
    #
    - 4 +

    Дайте гражданам законное право на владение КНО и всем станет очевидно какой она будет эта линия обороны против преступников и пр. пи...братии , при этом и т.н. хоплофобы прикроют свои варежки , бо забракуе аргументив ( не на часи и прочая хрень шкиряковская и ему подобных ) .

    • 22.03.2016 12:38
      #
      - 0 +

      У хоплофобов всегда будут аргументы, потому что факты для их подтверждения им не нужны

  • 21.03.2016 23:28
    #
    - 0 +

    Оружие должно бить у каждого адекватного гражданина.

  • 22.03.2016 10:16
    #
    - 3 +

    большинство граждан предпочитают пассивную позицию, не желая брать на себя ответственность за свои действия. гораздо проще сидеть, ничего не делать и ныть о том, что кто-то виноват в их бедах. а любое право, извините за каламбур, в первую очередь это ответственность. плюс вооруженный ответственный гражданин- это как бельмо на глазу у чиновников, депутатов и пр спиногрызов.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати