Зброя та сімейна пара: кілька порад щодо спільної самооборони

| Самооборона, Жінки та зброя | Автор: Web admin
По-русски

Зброя та сімейна пара: кілька порад щодо спільної самооборониЗброя та сімейна пара: кілька порад щодо спільної самооборони

Відносини між двома людьми, що живуть разом, впливають на життя обох сторін. Зброя тут не виняток, і з часом необхідно переосмислити свої звички і тактику.

По-перше, ваша половинка повинна знати, де ви зберігаєте зброю, як нею користуватися і як доглядати за нею. Адже навички безпечного поводження зі зброєю – це найкращий спосіб запобігти нещасним випадкам.

До того ж, на випадок нападу на ваш будинок, ви разом зможете протистояти противнику. Будь-який стрілець вам скаже, що вдвох проти десятьох – це краще, ніж одному проти п'ятьох.

По-друге, важливою є стандартизація. У вас має бути однакова зброя для самооборони. У такому випадку, якщо у когось закінчились набої, то другий зможе поділитися своїми.

По-третє – тренування. Щонайменше, раз на місяць потрібно відвідувати стрільбище. Тренуючись разом, ви збільшуєте свої шанси вийти із сутички переможцем. Це наче напарник у спортзалі – ви будете підганяти один одного і стежити за правильним виконанням вправ.

Ну й наостанок – що робити, якщо друга половинка негативно ставиться до зброї? Як мінімум – потрібно поговорити, навести приклади, розповісти, що в умілих руках зброя – це інструмент, а не джерело небезпеки.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 875 , Коментарів: 7 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (7)

  • 27.06.2016 08:48
    #
    - 9 +

    Все вірно, але "У вас має бути однакова зброя для самооборони" - не згоден.
    Краще так - "У вас мають бути однакові набої для зброї самооборони"

    • 27.06.2016 09:40
      #
      - 1 +

      Абсолютно верно - одинаковые боеприпасы. На ютубе есть небезызвестный Влад Борисыч, который на этом и акцентирует внимание - зачем дома держать целый зоопарк боеприпасов - неудобно. Хотя, судя по его арсеналу зоопарк у него еще тот.

    • 27.06.2016 12:13
      #
      - 1 +

      Самое важное, чтобы магазины были одинаковые, а не просто калибр. В критической ситуации времени на переснаряжение магазинов может не быть. Разумеется, это не относится к оружию со встроенным магазином типа помпового ружья.

  • 27.06.2016 12:53
    #
    - 1 +

    По перше - дружину треба вмовити.

    А все інше - воно автоматично з'явиться, якщо діяти за правилами

  • 27.06.2016 14:41
    #
    - 1 +

    Статья ни о чем. Какая самооборона в нашей стране? Какая стандартизация калибров? А чем песня? Набор слов.

  • 27.06.2016 14:58
    #
    - 0 +

    где-то прочитал, не знаю насколько это правда, что распространённая ошибка - купить жене ружьё 20 калибра, когда у самого 12 калибр. в экстренной ситуации люди допускают ошибки, путают патроны. если перепутать и зарядить ружьё 12 калибра патроном 20-го, он может при выстреле застрять в стволе, и следующим выстрелом может разорвать ствол! моя кохана мой Ремингтон даже поднимает с трудом, эх, ей бы маленький дамский пистолетик, чтобы носить в сумочке!

    • 29.06.2016 12:04
      #
      - 0 +

      не уявляю, як в рушницю 20 калібра можна всунути 12й і навпаки. Як він туди вміститься. І не уявляю, як моя дружина може стріляти з 12к (160 см при вазі 50 кг), вона цю дружину ледь тримає :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати