На Чернігівщині у двох раніше судимих вилучили пістолет Glock та АК

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

На Чернігівщині у двох раніше судимих вилучили пістолет Glock та АКНа Чернігівщині у двох раніше судимих вилучили пістолет Glock та АК

У Золотоноші, що в Чернігівській області, двоє чоловіків вживали алкогольні напої неподалік центра міста та стріляли з пістолета. Прибувши на місце події, поліцейські вилучили в них пістолет Glock та автомат Калашникова.

«Чоловіків доставили до поліції для дачі показів. Ними виявилися раніше судимі, 30-річний житель Кіровоградської області та 39-річний житель Золотоніського району. У чоловіків поліцейські вилучили пістолет Glock, автомат Калашникова та набої», – йдеться у повідомлені поліції.

У зловмисників, які влаштували стрільбу в Золотоноші, поліцейські вилучили пістолет та автомат

Слідство по кримінальному провадженню, яке було відкрито за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

1,0 1 -1 2
Коментарів (8)

  • 25.06.2018 17:29
    #
    - 9 +

    Уже даже уркоганы глоками владеют а законопослушные граждане разве что за взятку резиноплюем или за большую взятку (под видом награждения) глоком.

  • 25.06.2018 19:23
    #
    - 6 +

    Просто охреневаю , если честно , откуда у таких чертомесов задрипанных , бомжеватой наружности вот такие вот стволы , Глок в частности . Судя по патрику 9 мм. Люгер , ствол боевой , не бутафория какая-то силуминовая , ну ладно калаш ,ещё как - то можно объяснить его происхождение , но Глок господа , они , что у нас на улицах валяются ? Думается мне , что такое все же возможно благодаря неусыпному , круглосуточному контролю мэвэдэ за «незаконным» оборотом огнестрельного оружия в Украине , а то ведь , ну подумайте сами откуда у колдырей Глок .

  • 25.06.2018 22:19
    #
    - 3 +

    Одного придурка хоч частково показали, а другого, дурнуватого власника такого багатства, чом не засвітили?
    Мені от цікаво, ну звідки ідіоти беруть Глоки? ПМ-и я ще розумію, а от Гроки - ні.

  • 26.06.2018 08:36
    #
    - 1 +

    Тоже в голове не укладывается, откуда Глок, мож подкинули? А в конфискате пмы кончились )

  • 02.07.2018 10:50
    #
    - 0 +

    Золотоноша в Черкасской области

  • Потом выяснится, что это очередные "хэрои", которым сам презик или какой-нибудь авакян лично глок подарил за "неимоверные, но весьма секретные, не попадающие под разглашение" подвиги...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати