У Києві пасажир таксі голіруч вбив чоловіка на заправці. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

До поліції на спецлінію 102 від лікарів швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що на території автозаправної станції на проспекті Романа Шухевича помер 45-річний чоловік. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Павло Шаламов, правоохоронці встановили, що потерпілий отримав смертельні травми під час конфлікту з пасажиром таксі:

«Ми з’ясували, що чоловік напідпитку почав чіплятися до оператора автозаправної станції, який заправляв таксі. На захист працівника з авто вийшов пасажир та намагався заспокоїти чоловіка. Між ними розпочався конфлікт, у ході якого пасажир таксі кілька разів вдарив опонента в живіт та по голові. У результаті потерпілий впав на землю, а порушник спочатку сів у таксі та поїхав, але згодом повернувся та викликав «швидку». Прибувши, лікарі констатували смерть чоловіка».

Поліцейські затримали підозрюваного на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1995 року народження, який раніше не потрапляв у поле зору правоохоронців.

«Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. За погодженням із окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі», - зазначив капітан поліції.

Столичні слідчі повідомили про підозру місцевому мешканцю, який до смерті побив чоловіка

0,333333333333 1 -1 3
Коментарів (4)

  • Причина смерти? Упал, и ударился головой? Вроде, человек и хорошее дело хотел сделать, но в дело вмешался случай.

  • 30.09.2021 19:34
    #
    - 0 +

    Мусора - не люди!...Не было там умысла на причинение тяжких телесных повреждений! А была попытка - прекратить противоправные, хулиганские действия пьяного "хероя", не реагировавшего на словесные увещевания(фактически, пассажир - выполнял работу "мусоров"!) и провоцировавшего эскалацию конфликта!...
    Теперь, из-за какого-то "синего" быдломана, искавшего приключений, нормальному парню - светит приличный срок(и изрядно испоганенная жизнь)!...

    • 01.10.2021 10:28
      #
      - 3 +

      При чём здесь мусора? По-вашему в правовом государстве можно первым на кого-то напасть, если слова не помогают? Быдломан вёл себя неадекватно, но ни на кого не нападал. Правильным решением было бы как раз вызвать полицию, а не обострять конфликт.

      Парень не может себя контролировать, и, видимо, привык решать конфликты кулаками. За что и поплатился. Самообороной тут и не пахнет.

  • 03.10.2021 20:42
    #
    - 2 +

    Вбив чувака бо міг. Сподіваюсь сяде надовго.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати