Озброєні громадяни Філадельфії продовжують виконувати роботу поліції та прокурорів, нейтралізуючи злочинців

| За кордоном | Автор: Web admin

Acura, яку грабіжники намагались викрасти.Acura, яку грабіжники намагались викрасти.

В перші два тижні цього року в м. Філадельфія, Пенсильванія, сталося понад 100 викрадень автомобілів.  Згодом викрадачі почали нариватись на озброєних громадян, і ця тенденція не йде на спад.

Так, водій автомобіля Acura побачив, як його машину прямо з-під його дому почали викрадати, прив’язавши тросом до, вочевидь, краденої Honda. Але власник Acura швидко вибіг на вулицю, а там пішло-поїхало – він дістав пістолет та вистрілив в одного з трьох злочинців.

Honda, на якій намагались втекти злочинці.Honda, на якій намагались втекти злочинці.

Злякавшись, злочинці застрибнули в Honda, на якій приїхали, та спробували втекти, але одразу ж врізались в шкільний автобус. Після цього двоє спільників вирішили покинути пораненого товариша і втекли, тоді як останній – помер.

Ним виявився 51-річний Сатаіро Натівідад, і як часто буває в таких випадках, його родичі пішли до репортерів та почали вимагати висунути проти озброєного громадянина обвинувачення, адже «це була просто машина, потрібно було викликати поліцію».

Сатаіро НатівідадСатаіро Натівідад

Також стверджується, що злочинці хотіли викрасти машину заради каталітичного нейтралізатора.

Однією з причин розгулу злочинності в Філадельфії є прокурор Ларрі Краснер, чий офіс вирішив не притягувати до відповідальності підозрюваних за цілий ряд злочинів. Дійшло до того, що до суду не доходить 4 з 5 справ про стрілянину, а засуджують лише 9% обвинувачених в таких злочинах.

Victim fatally shoots suspect during attempted car theft in Southwest Philadelphia

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 306 , Коментарів: 1 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 11.02.2022 10:28
    #
    - 1 +

    И сколько "отката" имеет этот "прокурор"?!...Или, он настолько туп, что не может осознать того, что безнаказанность, порождает вседозволенность!....
    И снова(никогда такого не было) на арене - представители офигенно важной расы!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати