На Київщині чоловік вистрілив у сусіда з пістолета ТТ, подарованого окупантом

| Війна, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Правоохоронці затримали громадянина, який вистрілив із пістолета ТТ у сусіда та підозрюється у співпраці з військами РФ. Про це повідомив голова поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За версією поліцейських, у час, коли село було під окупацією, підозрюваний 57-річний чоловік співпрацював із окупантами.

Вилучені предметиВилучені предмети

Як повідомив підозрюваний, він познайомився з військовослужбовцем РФ (імовірно, у званні полковника чи підполковника). Місцевий мешканець та російський військовий разом розпивали спиртні напої. Під час розпивання військовий нібито подарував підозрюваному пістолет ТТ.

Пізніше підозрюваний зустрівся із сусідом, який почав звинувачувати його у співпраці з військами РФ. Зловмисник вистрілив у сусіда з пістолета.

ЗатриманийЗатриманий

За повідомленням Андрія Нєбитова, у 2018 році цього покидька вже затримували за замах на вбивство та посягання на життя поліцейського. Тоді він влаштував стрілянину по сусідах, жбурнув гранату на подвір’я, поранив двох людей, а коли прибула поліція, відкрив прицільний вогонь по полісменам, після чого кинув у них бойову гранату.

Тоді суд призначив стрільцю чотири роки позбавлення волі, втім на шлях виправлення чоловік не став, а став на шлях зради.

P.S. Андрій Нєбитов підтвердив у коментарях, що постраждалого було поранено саме з цього пістолета. Незважаючи на напис "МАКЕТ".

Чоловік вистрілив у сусіда з пістолета ТТ, подарованого окупантом

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 30.04.2022 08:38
    #
    - 1 +

    4 года за стрельбу по соседям и ментам и швыряние в них боевых гранат???!...Просто нет слов!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати