У Вінниці чоловік відкрив стрілянину по людях

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

3 травня у Вінниці затримали чоловіка, який відкрив стрільбу з мисливської рушниці по людях. Інцидент стався на вулиці Брацлавській. 

Про це повідомляють у поліції Вінниччини.

У 22:00 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину на вулиці Брацлавській. 66-річний правопорушник зачинився у квартирі на третьому поверсі та відмовлявся йти на контакт. Після тривалих перемовин чоловік погодився відчинити двері.

На місці подіїНа місці події

Як уточнили у поліції, чоловік вистрілив з вікна по компанії, яка сиділа біля будинку. Постраждалих та поранених немає. Зловмисник стверджує, що робив постріли у повітря, але остаточну траєкторію пострілів визначить експертиза.

На місці подіїНа місці події

Попередньо встановлено, що затриманий під час вчинення злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зброя, яку зловмисник зберігав незаконно, вилучена. Наразі слідчі встановлюють обставини та причини події.

Бійці КОРДу затримали вінничанина за стрілянину по людях

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 219 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 04.05.2022 21:00
    #
    - 1 +

    Однако, эти компании молодняка, "веселящиеся" возле парадных - способны достать кого угодно! Но! Является ли это веским основанием для их отстрела?(По крайней мере по нынешним законам - точно нет! Мог ведь позвонить в полицию, пусть бы они и разбирались с горлопанами, тем более, что это их работа!)...

  • "Зловмисник стверджує, що робив постріли у повітря, але остаточну траєкторію пострілів визначить експертиза." Ооо, хотів би я бачити заключення експертизи, там зараз непоранених на цілу голову зі всього району допишуть слєдаки! :)))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати