Компанія Remington закриває завод у Нью-Йорку і переїжджає до Джорджії

| За кордоном | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Компанія Remington, яка працює у штаті Нью-Йорк з 1816 року, переносить своє підприємство на новий завод у Джорджії.

Генеральний директор компанії Remington Arms Кеннет Д'Арсі оголосив, що компанія консолідує свої операції з виробництва вогнепальної зброї на новому заводі в місті ЛаГранж, штат Джорджія, на південний захід від Атланти:

«Ми глибоко засмучені закриттям історичного об'єкту в Іліоні», – сказав Д'Арсі.
«У нас віддані своїй справі працівники, але утримання та експлуатація цих дуже старих будівель є надто дорогим задоволенням, а законодавчі ініціативи штату Нью-Йорк залишаються проблемою для нашої галузі».

Місцеві ЗМІ повідомляють, що завод, який займає майже 14 гектарів землі, буде закрито в березні 2024 року. У період свого розквіту в 1980-х роках на ньому працювало до 3 000 осіб, але в останні роки кількість працівників скоротилася до 200.

Компанія RemArms, що була перезавантажена на основі колишньої компанії Remington Outdoors у 2020 році, відновила свою діяльність в Іліоні в травні 2021 року, повернувшись до виробництва спочатку помпової рушниці Model 870, а потім і гвинтівки Model 700.

Потім, у листопаді 2021 року, компанія оголосила про відкриття нового заводу, і Д'Арсі заявив, що Джорджія «не лише вітає бізнес, але й з ентузіазмом підтримує і вітає компанії, що працюють у галузі виробництва вогнепальної зброї».

Макет штаб-квартири і виробничих потужностей площею 250 000 квадратних футів у ЛаГранжі, штат Джорджія, що займе 2,32 гектари муніципальної землі, яка нещодавно була передана виробнику зброї.Макет штаб-квартири і виробничих потужностей площею 250 000 квадратних футів у ЛаГранжі, штат Джорджія, що займе 2,32 гектари муніципальної землі, яка нещодавно була передана виробнику зброї.

Новий завод компанії RemArms вартістю $100 млн. створить 856 робочих місць. У штаті вже працюють такі виробники зброї, як Daniel Defense, Heckler & Koch, і Taurus/Heritage/Rossi.

В NSSF віднесли Джорджію до Топ-10 дружніх штатів для виробників вогнепальної зброї, тому там налічується понад 80 підприємств, пов'язаних зі зброєю, розкиданих по всій території штату. У 2020 році ці компанії та їхні постачальники принесли економічний ефект у розмірі $1,5 млрд. і забезпечили роботою понад 7 000 осіб.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11242,1 Переглядів: 92 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 22.12.2023 20:18
    #
    - 0 +

    Давно пора поставить тупорылых нью-йоркцев на их правильное место!...Пусть теряют и рабочие места и налоги, идущие на латание всяких социальных дыр!...Голодуха и повышенная небезопасность существования, таки иной раз и прочищают мозги!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати