В США встановили торговий автомат для продажу набоїв

| За кордоном | Автор: Web admin

У м. Таскалуса, Алабама, у звичайному продуктовому магазині встановили автомат з продажу набоїв, яким керує штучний інтелект (ШІ).

Звичайно ж, це комусь не сподобалось, і місцеву владу попросили це розʼяснити. Під час брифінгу міської ради перед черговим засіданням президент міської ради Кіп Тайнер попросив шефа поліції Брента Бланклі та інших муніципальних керівників пояснити, чому в магазині Fresh Value встановили цей автомат.

«Я отримав кілька дзвінків про те, що набої продаються в торгових автоматах продуктових магазинів. Я думав, що це жарт, але виявилося, що ні», - заявив Тайнер.

Він має рацію, адже автомат – це не жарт. Це один з найперших безпілотних торгових автоматів, встановлених компанією American Rounds, яка прагне докорінно змінити спосіб продажу набоїв для пістолетів, гвинтівок і рушниць.

Зараз компанія має автомати в шести локаціях. У відеоролику, що презентує концепцію, генеральний директор компанії Грант Магерс сказав, що саме магазини шукали спосіб продавати набої на своїй території, і торгові автомати стали інноваційною відповіддю на цей запит.

American Rounds - What is Automated Ammo Retail ?

«Ми дуже раді запропонувати те, що ми вважаємо першим автоматом з продажу боєприпасів», - сказав операційний директор мережі магазинів Fresh Value Террі Стенлі. «Ми завжди шукаємо способи дати нашим клієнтам ще одну причину завітати до наших магазинів. Ми робимо все можливе, щоб полегшити їм процес покупок, і, судячи з відгуків від клієнтів, вони дуже раді, що у нас з'явився автомат з набоями».

За словами Магерса, їхнє програмне забезпечення для розпізнавання облич на основі ШІ безпечніше і надійніше, ніж існуюча система з продажу набоїв.

«Традиційно набої продаються в магазинах під відкритим небом, на стрільбищах, в магазинах спортивних товарів, і вони просто лежать на полиці, часто без нагляду, і через це їх дуже часто крадуть», - сказав Магерс.

«Ми ж гарантуємо дуже безпечну автоматизовану роздрібну торгівлю, яка здатна перевіряти вік. Ми скануємо водійське посвідчення, робимо 360-градусне розпізнавання обличчя покупця і порівнюємо його з посвідченням особи».

У міській раді заявили, що були здивовані появою автомата American Rounds і поставили під сумнів його законність, але шеф поліції Бланклі та інші члени міської влади заявили, що автомати легальні і пройшли перевірку ATF.

«Це те, що задумали батьки-засновники!», - пожартував мер міста Волт Меддокс.

My First Experience With @americanrounds Purchasing Ammo.. @fatnotfamous

 * * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11295,2 Переглядів: 104 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 09.07.2024 09:37
    #
    - 0 +

    Ну и молодцы!...Правильно сделали!...А всем "хоплофобам", за хлебушком и за успокоительными таблетками - в аптеки!!!...

  • 15.07.2024 10:33
    #
    - 0 +

    Як нам до цього далеко! Навіть до легальної зброї - ой як нелегко купити набої,якщо ти живеш як мінімум не в обласному центрі!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати