Правосуддя чи самосуд? Рятуючи жінку, люди зарізали ґвалтівника

| За кордоном | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

В США поліція просить громадськість допомогти знайти людей, які прийшли на допомогу жінці, зґвалтованій у сараї в одному з районів Лас-Вегаса.

Поліція міста повідомила, що близько 15:30 диспетчери отримали повідомлення про людину з ножовими пораненнями біля житлового кварталу. Прибулі на місце офіцери виявили чоловіка з ножовими пораненнями в сусідньому провулку. Чоловіка доставили в лікарню, де згодом констатували його смерть.

Згідно з попереднім розслідуванням, чоловік, який загинув від ножового поранення, перед цим зґвалтував жінку у сараї. «Група людей побігла на допомогу, коли почула жіночі крики, що доносилися з сараю», - йдеться у повідомленні поліції. Тоді ж ґвалтівник і отримав свої смертельні поранення.

Поліція повідомила, що всі члени групи, що прийшли на допомогу жінці, втекли з місця події до прибуття офіцерів. Офіційна причина смерті жертви ножового поранення буде встановлена після розтину, хоча всі й так впевнені, що причиною смерті буде «гостра алергічна реакція на метал».

Залишається відкритим питання, чи потрапила ця група людей у біду? Законодавство штату Невада дозволяє громадянам застосовувати смертоносну силу для запобігання смерті або тяжких тілесних ушкоджень для себе або третіх осіб, а зґвалтування, безумовно, можна розглядати як тяжкі тілесні ушкодження.

Проблема може звестися до того, чи був удар ножем необхідний для того, щоб зупинити напад або захистити рятувальників від ґвалтівника, якщо він почав проявляти насильство по відношенню до них? Або ж вони відтягнули його від жінки, і поки інші тримали його, одна людина не витримала і вдарила ґвалтівника ножем в якості покарання?

Незважаючи на пристрасті та адреналін, що панують у такі моменти, хоч більшість логічно мислячих людей і скажуть, що ґвалтівник отримав те, на що заслуговував, з точки зору закону можна подивитися на ситуацію зовсім по-іншому. У рамках цього розслідування поліція спочатку має знайти людей, які прийшли на допомогу жінці, і з'ясувати, як все сталося.

Єдина людина, яка щаслива, що все закінчилося так, як закінчилося, незалежно від «законності», - це жертва ґвалтівника.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11295,2 Переглядів: 266 , Коментарів: 3 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 09.07.2024 09:49
    #
    - 1 +

    На мой взгляд, в подобных случаях, полиции штата - не следует проявлять особого рвения в поиске человека с ножом(Туда козлине и дорога!), если не хотят получить вспышку изнасилований!!!...

  • 15.07.2024 10:27
    #
    - 0 +

    А чому єдина людина, яка щаслива, що все закінчилося так, як закінчилося? Більшість нормальних людей на стороні тих, хто висловив свою "подяку" падалі, яка отримала по заслугах. Просто ще цікаво - якого кольору шкіра була в того покидька? Це ж Америка!

  • 17.07.2024 18:04
    #
    - 0 +

    причиною смерті буде «гостра алергічна реакція на метал» - чудовий висновок слідства.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати