Гвинтівка місяця в США - SIG Sauer MCX Regulator

| Гвинтівки | Автор: Web admin

Обкладинка журналу Firearms NewsОбкладинка журналу Firearms News

З'явившись на обкладинці одного з найбільших друкованих видань США про вогнепальну зброю, гвинтівка MCX Regulator від компанії SIG Sauer заявила про себе як про «гвинтівку місяця».

І підстави для цього є - виглядає вона як «гвинтівка з ранчо», але за фактом є дуже сучасною моделлю, інжиніринг якої зайняв довгі роки. Про новинку докладно пише журнал Firearms News.

SIG Sauer MCX RegulatorSIG Sauer MCX Regulator

MCX Regulator - це самозарядна гвинтівка без пістолетного руків'я. Як відомо, в окремих штатах США заборонені деякі деталі вогнепальної зброї.

Гвинтівка комплектується прикладом від Magpul, ресивером, виточеним на високоточному верстаті, а також фірмовим кованим стволом SIG завдовжки 16 дюймів із твістом 1:7''. Сам ствол захищений від корозії нітридним покриттям.

SIG Sauer MCX RegulatorSIG Sauer MCX Regulator

Regulator поставляється з уже встановленим полум'ягасником. Але якщо стрілку захочеться його замінити - штатний просто скручується і на різьбу встановлюється новий. Для кріплення тактичних аксесуарів передбачені слоти M-LOK.

Сьогодні модель випускається в трьох конфігураціях і двох калібрах - 5.56 NATO і 7.62x39. Загальна довжина - 99,3 і 98,8 см відповідно.

Вага новинки - від 3580 гр.

MSRP $2,999.99.

SIG Sauer MCX RegulatorSIG Sauer MCX Regulator

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11295,2 Переглядів: 101 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 18.07.2024 07:36
    #
    - 0 +

    Странный выбор калибров...Армия от них отказывается(В пользу SIGовского же патрона 6,8 х 51 Fury!) А компания - начинает выпускать винтовки, под уже устаревшие патроны!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати