Десять способів посилити захист вашого будинку

| Самооборона, Аксесуари | Автор: Web admin
По-русски

Десять способів посилити захист вашого будинкуДесять способів посилити захист вашого будинку

Мій дім - моя фортеця. Але як не дати зловмисникам вдертися у цю фортецю? Потрібно створити кілька захисних бар'єрів, які зможуть відстрахати грабіжників ще до того, як вам доведеться використати зброю.

Якщо в місті зростає рівень злочинності, або у вашому районі з'явилися підозрілі особи, потрібно обов'язково розглянути всі варіанти захисту, які допоможуть вам спокійно спати.

1. Освітлення

Мало-хто наважиться залізти в добре освітлений будинок.Мало-хто наважиться залізти в добре освітлений будинок.

Це одна з найкращих протидій злочинцям. Мало-хто наважиться залізти в добре освітлений будинок. Зовнішнє освітлення – це добре, а увімкнений ліхтар над чорним входом або підвалом – ще краще. Можна підключити світло через таймер, що воно працювало лише вечорами навіть тоді, коли ви поїхали у відпустку.

2. Датчики руху

Датчик можна підключити до освітленняДатчик можна підключити до освітлення

Їх можна підключити до освітлення, і коли хтось спробує під нічним покривом залізти у вікно – увімкнеться світло і злочинець скоріш за все втече.

3. Собака

Навіть сама присутність собаки може відвернути бажання залізти у ваш будинок.Навіть сама присутність собаки може відвернути бажання залізти у ваш будинок.

Протягом останніх тисячоліть собака залишався одним з кращих засобів запобігання злочинів. Чим більший пес – тим краще. Ця чотирилапа сигналізація має вроджені захисні інстинкти, а його нюх набагато сильніший за людський. Він відчує зловмисника задовго до того, як спрацює сигналізація. Навіть сама присутність собаки може відвернути бажання залізти у ваш будинок. Навіть якщо у вас немає вартового пса, можна просто поставити на дворі величезну миску і здоровенну іграшку на кшталт кістки. Грабіжник не буде перевіряти, хитруєте ви чи ні.

4. Засов на дверях

Щоб зламати засов знадобиться чимала майстерністьЩоб зламати засов знадобиться чимала майстерність

Засов на дверях надійніший за звичайний замок. Адже засов не вдасться відкрити пластиковою карткою. Для цього знадобиться чимала майстерність, до того ж він значно сповільнить злочинця. А шум, обов'язково розбудить вашого величезного пса.

5. Сигналізація

Можна встановити дорогу, з викликом служби охорони, можна змайструвати самостійно.Можна встановити дорогу, з викликом служби охорони, можна змайструвати самостійно.

Можна встановити дорогу, з викликом служби охорони. Можна змайструвати самостійно, і сподіватися, що ви почуєте її звук, і встигнете підготуватися до нападу. Вибір за вами, але перший варіант кращий.

6. Стопор для вікна

Це не дасть підняти вікно за допомогою лома. Це не дасть підняти вікно за допомогою лома.

Якщо вікна відкриваються знизу вгору, то можна вирізати дерев'яний стопор і уперти його знизу в раму і саме вікно зверху. Це не дасть підняти вікно за допомогою лома. Можна також вкласти такий стопор в пазах розсувних дверей.

7. Густі кущі

Кущі потрібні не лише для краси.Кущі потрібні не лише для краси.

Кущі потрібні не лише для краси. Обов'язково посадіть колючі рослини під вікнами на першому поверсі, та інших уразливих місцях вашого будинку. Троянди, глід, терен, кактуси – підійде будь-яке з них.

8. Дзвінкучі предмети

Вночі такы предмети слугуватимуть непоганою сигналізацією.Вночі такы предмети слугуватимуть непоганою сигналізацією.

Китайські дзвіночки, вітряні млини та інші шумні предмети можна встановити над вхідними дверима, і ви завжди почуєте, якщо хтось увійде в приміщення. Так, слухати цей дзвін весь час не завжди приємно, але вночі вони слугуватимуть непоганою сигналізацією.

9. Замкніть гараж

Гараж такого типу завжди приваблює злочинців.Гараж такого типу завжди приваблює злочинців.

Якщо гараж – це прибудова до вашого будинку, то подбайте про надійний замок на його дверях. Двері, що ведуть з гаража в будинок також мають замикатися. Гараж такого типу завжди приваблює злочинців.

10. Нічого не ремонтуйте

Скрипуча підлога і петлі на дверях обов'язково виявлять злочинця вночі.Скрипуча підлога і петлі на дверях обов'язково виявлять злочинця вночі.

Це найпростіший метод. Скрипуча підлога і петлі на дверях обов'язково виявлять злочинця вночі.

1,0 1 -1 1
Коментарів (7)

  • 18.02.2015 09:33
    #
    - 4 +

    4. Дверной замок не сравнится с засовом. Ведь засов не открыть при помощи кредитки.

    - если у вас дверной замок можно открыть при помощи кредитки, то может стоит начать с установки нормальных замков? Кстати такого пункта в списке нет вообще.

    6. ... если окна открываются снизу вверх.

    Простите сэр Берримор, но в нашем графстве принято использовать оконные рамы которые открываются в сторону.

    9. Заприте гараж.

    - Замечательный совет. Можно еще посоветовать запирать входную дверь, не оставлять открытые окна когда уезжаете на курорт на месяц и не оставлять на столике на веранде кошелек с наличкой, а хотя бы заносить его в дом.

    10. Ничего не ремонтируйте

    - а еще лучше спалите нахрен пол-дома. В оставшейся половине жить будет не очень уютно, но зато ни один воришка не позарится.


    В общем замечательные советы как стать богатым и успешным в стиле "Вы бедный, ленивый и глупый? А ну немедленно прекратите!!!"

    • 18.02.2015 09:59
      #
      - 2 +

      Просто переведенная американская статья с теми же картинками(взгляните на панельные дома, на структуру дома, на окна...у нас в стране никто такое ГЭ не делает)
      Ничего нового и еще меньше полезного тут нет

      • 18.02.2015 11:45
        #
        - 1 +

        Я собственно о том же.
        Толку нам с их реалий?
        В свое время кто-то вспоминал как во время его учебы в университетском кампусе в США развернули компанию против краж из автомобилей. Основной лозунг компании был "Закрывайте машины, оставляя их на ночь или уходя на занятия!".

        • 18.02.2015 14:05
          #
          - 1 +

          Дело в том, что в нормальных странах так и делают. Не закрывают машины (даже не захлопывают дверь и не поднимают стекла, сам видел). Люди расслабляются, потому что законы и полиция таки работают.

  • 18.02.2015 20:19
    #
    - 1 +

    Мой способ - 12-й калибр)

    • 20.02.2015 01:16
      #
      - 1 +

      За хранение ствола под подушкой вас с удовольствием ограбит откупными с угрозами посадить местный "силовичок" (уши и глаза везде, особенно дети любят поделиться с друзьями папкиными тайнами и страхами). А вот если в дом будет лезть или ломиться нигадяй, то если он умный (опытный):
      - Позаботится выяснить когда вас нет дома.
      - Возьмет с собой изониазид смешанный с собачьей хавкой.
      - Не забудет ломик и мешок (распоротую клетчатую сумку) чтобы набросить на острые растения и предметы
      - Выключит проводные коммуникации, подождет когда свалит служба охраны и хозяин (искать техников)
      - Вынесет все.

      если он тупое (наши реалии)
      - раздобудет ствол
      - выловит беззащитного члена семьи
      - принудит сильного члена семьи убрать легальный ствол под угрозой расправы над слабым членом семьи
      - учинит расправу над всеми
      - заберет деньги из карманов и водку из бара


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати