У Запоріжжі затримали озброєну банду грабіжників

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

У Запоріжжі затримали озброєне бандитське угруповання, яке грабувало банки, ломбарди та ювелірні магазини, при собі злочинці мали автоматичну зброю та награбовані ювелірні вироби.

Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

Слідство зібрало докази, що банда скоювала злочини з листопада 2015 року. Її організатором виступив 28-річний мешканець обласного центру, який залучив до неї своїх родичів та знайомих.

Вилучені предметиВилучені предмети

Шістьох членів банди затримали під час спецоперації. Злодії не змогли вчинити опору, незважаючи на наявність великої кількості армійської зброї.

Під час обшуку у зловмисників було вилучено чотири автомати Калашникова, три бойові пістолети та пістолет травматичної дії, гранату «Ф-1», чотири спеціальні жилети з написом «СБУ», п’ять «балаклав», а також сорок піддонів із золотими виробами, награбованими під час останнього нападу. За місцем мешкання членів групи також вилучено велику кількість золотих виробів, зброю та боєприпаси.

Вилучені предметиВилучені предмети

Триває досудове розслідування, розпочате за кількома статтями Кримінального кодексу України. Поки що затриманим інкриміновано п’ять розбійних нападів на банківські установи та ювелірні крамниці. Остаточну кількість злочинів встановить подальше розслідування. Згідно з чинним законодавством, на підозрюваних може чекати до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Бандитському угрупуванню вже інкриміновано п’ять злочинних епізодів

1,0 1 -1 5
Коментарів (8)

  • 20.05.2016 11:46
    #
    - 6 +

    як же вони могли без дозволу на зброю ... хулігани.

    • 20.05.2016 11:56
      #
      - 3 +

      В них були жилети з написом "СБУ"

      • 20.05.2016 12:48
        #
        - 6 +

        Всі порядні бандити носять жилети з такми написами.
        Захоплюють фірми, не надаючи жодних документів на підтвердження легальності своїх дій, вилучають майно та документи без протоколів... От і з ювелірних магазинів виїмки проводили.

  • 20.05.2016 13:07
    #
    - 2 +

    Цікаво, а де це можна CZ58 роздобути?

  • 20.05.2016 13:19
    #
    - 1 +

    Только недавно на Ганзах CZ-58 продавали)))

  • A P
    20.05.2016 14:06
    #
    - 4 +

    на 9.40 допрошують когось у нижньому правому кутку

  • 20.05.2016 14:16
    #
    - 3 +

    Банда, існує починаючи 2012 року. Отже вже 4 (чотири!!!) роки вони робили що заманеться із нелегальною автоматичною зброєю у руках!
    Це усе що потрібно знати про державну правоохоронну систему.

    • 24.05.2016 10:07
      #
      - 0 +

      а декілька місяців проводили документування.

      Документування звісно потрібне, щоб влупити їм по повній, але ж в даному випадку документування, це також і спостерігання за злочинами. А могли ж і людей повбивати та покалічити (а може і повбивали і покалічили), за той час поки поліція документувала та створювала доказову базу.

      Тепер цікаво, засадять їх, чи мусора будуть тягнути гроші за скорочення строків (що більш ймовірно, бо клієнти грошовиті попались).


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати