Змагання зі стрільби на дальню дистанцію Southwest National Long Range Shooting Competition

| Гвинтівки, Змагання | Автор: Web admin
По-русски In English

Southwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting Competition

Представник УАВЗ в США Тоні Ковар відвідав національні змагання зі стрільби на далеку дистанцію «Southwest National Long Range Shooting Competition» і люб'язно надав нам стислий огляд цього заходу.

Змагання відбувалось на стрільбищі «Ben Avery» у штаті Аризона з 5 по 11 лютого.

Турнір проходив у класах Palma та F-Class на дистанціях 600, 800, 900 та 1000 ярдів. Стрільбище на 1000 ярдів налічує 98 позицій для стрільби і було проспонсоване компаніями «Berger Bullets» і «Nightforce Scopes».

Стрільбище побудували в кращих світових традиціях, та це лише невелика частина комплексу «Ben Avery», яким завідує Національне управління з полювання і риболовлі у штаті Аризона.

У першості брали участь стрільці з усіх 50-ти штатів, а також із-за кордону. Було ясне небо, а температура коливалася у межах 21-23°C, хоча різкі подмухи вітру зі швидкістю до 8 м/с іноді завдавали учасникам неприємностей.

Серед стрільців були як чоловіки, так і жінки, як молоді, так і літні, і навіть люди з обмеженими можливостями. Та незалежно від зайнятих місць, усі чудово провели час і насолоджувалися банкетом, який організували увечері суботи.

Багато хто планує повернутися і наступного року, щоб знову взяти участь у змаганнях.

Southwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting CompetitionSouthwest National Long Range Shooting Competition

 

Southwest Nationals 2018 UGOA

Southwest Nationals 2018 part 2 UGOA

1,0 1 -1 5
Коментарів (5)

  • 18.02.2018 18:22
    #
    - 2 +

    Живут-же люди!....(При прочтении заметки внутренняя "жаба" проснулась, и безапелляционно затребовала кучу антидепрессантов...И - побольше!...)

  • 19.02.2018 01:06
    #
    - 5 +

    Вражає масовість заходу, та розміри стрільбища.
    Велика подяка пану Ковару за надану цікаву інформацію!

  • 06.09.2019 20:21
    #
    - 0 +

    The Ben Avery range is in my back yard, and it's great to see the level of attendance to these events as well as the international coverage that they receive.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати