Від теорії до практики. Як автор статей про самооборону сам став «жертвою нападу»

| Самооборона, Техніка безпеки, Оптика та освітлення | Автор: Web admin
По-русски

Собака на прізвисько «Собака» став головним підозрюваним.Собака на прізвисько «Собака» став головним підозрюваним.

Пізня ніч, вам сниться приємний сон, аж раптом ця ідилія переривається звуком розбитого скла. Ви миттєво прокидаєтеся, кров швидко приливає до голови і серця, а все тіло ніби хтось лоскоче зсередини. На ваше помешкання напали!

Ви стоїте біля ліжка в одних трусах і з пістолетом в руках. Ви готувались до такого, старанно тренувалися зі зброєю і знаєте, як з нею поводитися. Час показати себе. З чого почати? Така ситуація нещодавно трапилася із автором цієї статті, і в кінці ви дізнаєтесь, чим все закінчилося.

1. Будьте рішучим

Ваші подальші рішення можуть стати найголовнішими у вашому житті. Кожен крок залежать від декількох факторів – деякі з них суперечать один одному, але всі вони однаково важливі.

Найголовніше – це визначити місцезнаходження всіх членів сім'ї. Якщо в помешканні тільки ви і ваша дружина – тоді потрібно зайняти оборонну позицію: забарикадуватися в спальні, взяти в руки зброю, викликати поліцію і зачаїтися.

У вас є зброя, і це добре. Добре для вас. Але якщо навколо темно, а у вас немає ліхтарика – ви все ще безпорадні. Або навіть гірше – ви безпорадні та небезпечні.У вас є зброя, і це добре. Добре для вас. Але якщо навколо темно, а у вас немає ліхтарика – ви все ще безпорадні. Або навіть гірше – ви безпорадні та небезпечні.

Якщо є діти, ситуація ускладнюється. Це потрібно відпрацьовувати заздалегідь – для початку, якщо діти вже досить дорослі, потрібно тренуватися разом із ними – встановити точку збору зовні на випадок пожежі, як наприклад сарай, підвал або сусідній будинок.

Під час вторгнення діти повинні знати, що їм робити – залишатися у своїх кімнатах під ліжками, або бігти до вас. Готуйтеся заздалегідь, і тоді навіть у найстресовіших ситуаціях всі будуть діяти встановленим планом.

2. Викличте підкріплення

В поліцію може дзвонити дружина, поки чоловік займається всім іншим. Не варто кидати слухавку – надалі потрібно передавати поліцейським тактичну ситуацію. Якщо вам доведеться полювати на злочинців всередині будинку – поліцейські повинні про це знати.

3. Візьміть ліхтарик

Ви безпорадні без ліхтарика. Ідеальний варіант – це коли він встановлений на вашу зброю. Але в такому випадку вам доведеться направляти зброю на предмет/людину, щоб роздивитися. Дати маху тут не можна.

Коли ліхтарик на пістолеті, його важко загубити. Проте, зі спусковим гачком потрібно бути максимально обережним.Коли ліхтарик на пістолеті, його важко загубити. Проте, зі спусковим гачком потрібно бути максимально обережним.

Тренуйтеся використовувати ліхтарик, як встановлений на зброю, так і окремо. Найкраще мати обидва ліхтарика. Пам'ятайте, як тільки ви вмикаєте світло, ви стаєте хорошою мішенню і втрачаєте нічне бачення.

4. Будьте відповідальним

Випадково підстрелити власну дитину – це гірше за смерть від рук злочинця. Якщо в помешканні є ваші близькі – ідентифікація мішені стає найважливішим завданням.

Ви ніколи не будете впевнені, що діти саме там, де вони мають бути. Донька може опинитись на кухні зі склянкою води в руках, а син саме пролізати через вікно після нічної гулянки.

З ручним ліхтариком вам не потрібно направляти зброю туди, куди він світить. Але його використання вимагає певних тренувань.З ручним ліхтариком вам не потрібно направляти зброю туди, куди він світить. Але його використання вимагає певних тренувань.

Бути обережним – це важливе зауваження, враховуючи ситуацію. Але перед тим як натиснути на спусковий гачок – ви повинні знати, в кого стріляєте, і що знаходиться за ціллю. Тут допоможе практика. Огляньте будинок заздалегідь і спробуйте виявити місця, де вам, можливо, доведеться протистояти злочинцеві.

Якщо у ваше помешкання серед білого дня лізе психопат – це буде жорсткий ближній бій. Тут важливо вибрати компромісне розміщення зброї, де її можна буде достатньо швидко дістати, і щоб вона була недоступною для малих дітей. А якщо ви живете в неблагополучному районі – носіть зброю вдома. Це складно, але так було врятовано багато життів.

Через те, що полем бою буде ваш дім – тренуйтеся вдома. У цьому вам допоможе пневматична зброя або якісна репліка.

А тепер настала черга історії, яка трапилася з автором

Сплю. Аж раптом щось розбилося під вікном. Кілька днів тому зняв ліхтарик з пістолета і не встановив його назад. Поліз в тумбочку за звичайним ліхтариком, але згадав, що так і не навчився ним користуватися разом з пістолетом. Постійно пишу про такі ситуації і, начебто, маю бути готовим. А сам риюся у тумбочці у непроглядній темряві.

У багатьох сучасних пістолетів є планки для аксесуарів, і багато виробників роблять якісні ліхтарики для них. Surefire X-400 – один з кращих варіантів.У багатьох сучасних пістолетів є планки для аксесуарів, і багато виробників роблять якісні ліхтарики для них. Surefire X-400 – один з кращих варіантів.

Дружина сховалася у шафі з телефоном в руках – вона теорію засвоїла. Діти вже дорослі, тому ми в добі були самі. Я пройшов усі кімнати – нікого не знайшов. Я вже вирішив, що мені це наснилось, але надворі я почув гавкіт.

Вийшовши назовні, я побачив свого собаку на прізвисько Собака з дуже винуватим виглядом. Він збив скляну вазу з порога, і вона розбилася об бетонну стяжку. Непогане вийшло випробування навичок.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 1254 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати