Після масових протестів у Балтіморі, в місті зменшили кількість поліцейських патрулів

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Поліцейська дільниця в Балтіморі стала ціллю для протестувальників під час сутичок з поліцейськими у 2015 роціПоліцейська дільниця в Балтіморі стала ціллю для протестувальників під час сутичок з поліцейськими у 2015 році

У 2015 році під час транспортування у поліцейському автомобілі загинув Фредді Грей, якого затримали за володіння складаним ножем. Його смерть спричинила масові протести в Балтіморі, штат Меріленд, а потім і в інших містах Америки.

Поліцейських, які винні в його смерті, не покарали – всі звинувачення були зняті. Але одну вимогу протесту поліція виконала – кількість патрулів на вулицях була зменшена.

Це призвело до негативних результатів – за три роки у 621-тисячному Балтіморі сталося більше 300 убивств, і в 2017 році було встановлено рекорд.

«Ми не проти поліції у місті. Ми хотіли, щоб вони були частиною суспільства. Чого ми не хотіли – так це щоб вони вибивали з нас останній дух. Нам потрібно, щоб поліцейські і представники чорної спільноти почали перемовини, і тільки тоді ми зможемо побачити зниження рівня злочинності», – розповідає превелебний Кінджі Скотт, котрий виступає за реформу поліції, яка б зменшила злочинність у місті.

«Ми не хотіли, щоб поліція залишила нас один на один зі злочинцями. Цього хотіли наші лідери, але серце нашої спільноти незгодне з ними. Під час протестів після вбивства Грея, неподалік від наших демонстрацій було скоєно п'ять убивств», – продовжує превелебний.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 435 , Коментарів: 5 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • 08.01.2018 12:19
    #
    - 4 +

    Мені одному здалося що коментарі можна характеризувати приблизно так: "Ми розчаровані у результатах експерименту по звільненню мавп із звіринця"?
    Що значить представники "чорної спільноти"? Виходить що саме вони здійснюють переважну більшість вбивств у Балтіморі?

  • 08.01.2018 18:33
    #
    - 3 +

    ДА в 99 % ..
    Если ты невиновен , ведёшь себя адекватно,так же ведёт себя твоя семья,и твои близкие--никто тебя не тронет,
    Тем более в Америке..
    не включая какие то массовые затеи,типа митингов и прочее,там все виновны...
    Идёшь себе иди,одел штаны по колено,вывесил матню,идёш шатаешься,или оделся так что вызываешь подозрения,,,будь готов быть остановленным для проверки,
    Невиновен,остановись ,обьяснись и иди себе дальше,даже если виновен(!),иногда можно всё очень сильно смягчить,если идти по лёгкому пути(не бузить,не умничать,не пытаться отбиваться)...
    Вобщем у человека всегда есть выбор---либо спокойно всё порешать,либо сдохнуть в патрульной машине...
    НА Украину в 50 % не распространяеться ...

  • 09.01.2018 11:31
    #
    - -1 +

    Ну, за что боролись - на то и напоролись!
    Понаизбирали себе в правители всяких дерьмократов и либерастов (Не путать с истинными демократами и либералами !), лишивших их права не только на короткоствол, но и на ножики (с чего, собственно, формально, и начался конфликт) - пусть теперь всласть "похлебают" плоды своего выбора, пока не поумнеют! Овцы, блин!... И, что показательно: Снова за этих овечек глаголет очередной "добренький" пастух, отметающий напрочь, проверенную историей человечества истину гласящую что:- "С Библией и револьвером, можно добиться гораздо большего, чем просто с Библией"!...

  • 10.01.2018 08:42
    #
    - 1 +

    «Задержали за владение складным ножом» - если он никого не поранил, в чём тогда его вина?
    Даже не знаю теперь с кого брать пример, весь мир как будто сошёл с ума...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати