Через високі податки для виробників зброї, компанія Weatherby полишає Каліфорнію

| За кордоном | Автор: Web admin
По-русски

Weatherby Inc.Weatherby Inc.

Після десятиліть роботи в найбільш заможному і комфортному штаті, компанія Weatherby переїжджає з Каліфорнії до менш динамічного Вайомінгу. Таке рішення прийняли через тиск збоку супротивників вогнепальної зброї та для економії коштів.

Річ у тім, що в Каліфорнії запровадили додаткові податки для виробників зброї, найвищі у США, та ще й тут діють суворі закони, що регулюють її продаж і зберігання.

Про переїзд представники компанії повідомили на щорічній виставці SHOT Show 2018Про переїзд представники компанії повідомили на щорічній виставці SHOT Show 2018

У Вайомінгу немає податків на прибуток. Також у цьому штаті знаходяться одні з найбільш мальовничих та просторих угідь, до яких з усього світу з’їжджаються мисливці на велику здобич.

Про переїзд представники компанії повідомили на щорічній виставці SHOT Show 2018. Weatherby Inc. продовжить виробництво відразу після переїзду до нової будівлі збройової фабрики.

Раніше ми розповідали, що в 2013 році, коли в штаті Колорадо заборонили продаж магазинів з великою місткістю, в компанії Magpul також замислилися про переїзд.

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 14.02.2018 15:40
    #
    - 3 +

    Зате світ стурбований долею всіляких геїв та збоченців . Щоб не дай бог на них ніхто косо не глянув !

  • 14.02.2018 20:09
    #
    - 2 +

    І правильно. Не варто заважати каліфорнійцям культивувати гладких, всім задоволених, але беззахисних перед фізичним насильством поросят ...з самих себе.

  • 15.02.2018 04:43
    #
    - 0 +

    Давно пора! Нахрена они целых 10 лет кормили хоплофобов? Интересно, что запоют калифорнийские овцемозглые поцифасты (производное от:-"поц" и "3,14-аст"), когда к ним "на заработки", повадятся приезжать "гопники-гастролёры", которые "кладут с прибором", на все запреты и законы?

    • 15.02.2018 11:55
      #
      - 0 +

      Ціково скільки прибутку з податків втратить бюджет штату через переїзд заводу...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати