Матір шкільного стрільця попередила трагедію, зателефонувавши в поліцію

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У м. Річмонд, штат Індіана, 14-річний Брендон Клегг вирішив потрапити у випуски новин. Він взяв з дому зброю, і погрожуючи нею своєму родичу, змусив його відвезти себе до школи «Dennis Intermediate School».

Поки вони їхали, матір хлопця зателефонувала в поліцію, повідомивши про «потенційні насильницькі дії» у школі, які може вчинити її син. Коли Клегга привезли до школи, там його вже чекали поліцейські, а школа була зачинена.

Він вистрелив у двері, намагаючись проникнути всередину школи, але потім втрутились поліцейські. Між ними зав'язалась перестрілка, було зроблено 3-4 постріли, після чого Клегг, зрозумівши безвихідність ситуації, покінчив із життям, вистріливши в себе. Окрім нього, під час стрілянини більше ніхто не постраждав.

Матір, звичайно, шкода, адже зателефонувавши в поліцію, вона розуміла, що може втратити сина. Проте якщо виявиться, що зброю він взяв з дому, для неї цю трагедія може стати початком проблем із законом.

Richmond school shooting

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 455 , Коментарів: 4 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (4)

  • 19.12.2018 17:50
    #
    - 0 +

    Може це якось недоречно звучить при цих обставинах, але "хлопчик" ухопивши зброю пішов на "полювання" до школи! При цьому він примудрився ще родича змусити його катати і ще й мати так налякати, що вона сама подзвонила до поліції і коли той притіліпався до школи його вже чекали...
    Якась ну просто інфантільніша трагікомедія сьогоденності.
    Я якось вважав що "розумні" масові вбивці усе готують по тихому, заздалегідь, плекаючи ненависть до шкільних недругів, а тут який хвилинний дитячий порив, який скінчився якось не по дитячому...
    Не розумію, не укладається мені воно якось у голову.

    • 19.12.2018 19:09
      #
      - 0 +

      Розумні вже закінчились, а реклама явища ні. От і приходять за славою всі, хто можуть і не можуть. "Кадри рєшают всьо" (с)

      • 19.12.2018 20:27
        #
        - 0 +

        А чи були ті, більш "вдалі" попередники розумними? Ой не знаю...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати