У Києві чоловік одним ударом вбив покупця у супермаркеті. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

У Києві розшукують чоловіка, який вбив покупця супермаркету з одного удару.У Києві розшукують чоловіка, який вбив покупця супермаркету з одного удару.

4 квітня на Мінському масиві  в супермаркеті "Сільпо" (вул. Калнишевського) між двома покупцями відбулась сутичка, внаслідок якої загинув чоловік.

Між двома незнайомцями виник словесний конфлікт, у розпалі якого один з них вдарив опонента. Останній впав на підлогу, втративши свідомість, а зловмисник з місця події втік. Наступного дня тіло потерпілого без ознак життя виявили його знайомі. Розпочато кримінальне провадження.

Вчора до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що в кімнаті приміщення на вулиці Маршала Тимошенка виявили тіло 33-річного чоловіка без ознак життя. За викликом виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції та лікарі. На місці події медики "швидкої" констатували смерть потерпілого.

«Як встановили правоохоронці, напередодні між ним та невідомою особою виник конфлікт у приміщенні супермаркету. Після словесної перепалки підозрюваний вдарив чоловіка, який знепритомнів та впав. Правопорушник тим часом з місця події втік», - розповів начальник Оболонського УП ГУНП у м. Києві Віталій Биков.

Знайомі постраждалого привезли його до тимчасового місця проживання, а увечері наступного дня друзі виявили приятеля мертвим.

Причину смерті чоловіка буде відомо після проведення судово-медичної експертизи.

Наразі поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення та затримання особи підозрюваного, а також причин та обставин скоєння злочину.

Слідчим відділом Оболонського УП ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у січні цього року від удару колишнього боксеру загинув охоронець Управління державної охорони.

Убил одним ударом из-за конфликта в супермаркете

1,0 1 -1 3
Коментарів (18)

  • 05.04.2019 18:12
    #
    - -3 +

    Я не побачив, що людина втікла. Схоже, постраждалий сам нарвався. Але це не виправдовує нанесення ушкоджень, що стали причиною смерті, якщо це доведе експертиза. Нажаль, в історії України не було останні 300 років права носити зброю і користуватися нею для захисту життя і ігдності, з одного боку, та кровної помсти, з іншого боку. Я гадаю, що саме ці два чинника на генетичному рівні сформували повагу людей один до одного. В кого не розвинулося це відчутя - не дали потомство, бо били знищені.

    • 05.04.2019 21:28
      #
      - 2 +

      на жаль Вы плохо знаете историю Украины за последние 300 лет. Если Вы посмотрите фильм " вечера на хуторе ..." то увидите, как во дворец Екатерины пришли козаки с пистолетами и саблями за поясами. ТОГДА - это считалось нормой. никто в " приемной " оружие не оставлял.

  • 05.04.2019 19:28
    #
    - 1 +

    Удар отработанный. Не удивлюсь, если еще один боксер.

    • 05.04.2019 22:00
      #
      - 1 +

      Вы на Очеретяного намекаете? Там было несколько человек на одного. Да и погибший с виду бычок не слабый был.. Не то, что тут...

      • 05.04.2019 22:08
        #
        - 1 +

        Увы, не намекаю. Посмотрите в интернете сколько людей за последние было убито боксерами "одним ударом в голову" в Украине и рашке. то ли в других видах БИ не принято вырубать одним ударом, то ли там бойцы хилые, то ли среди боксеров больше отморозков... хз, но статистика странная

        • 05.04.2019 23:25
          #
          - 3 +

          У боксёров самый сильный удар рукой.
          Как говорил Брюс Ли - не бойтесь бойца, который знает тысячу приёмов, бойтесь бойтесь бойца, который знает один приём, но отрабатывает его тысячу раз в день.
          Вот и бокс - самый простой, но очень эффективный вид единоборств. Пять-шесть ударов, отработанных до автоматизма, плюс наработка скорости и силы (массы) - даёт хороший результат.

  • 05.04.2019 19:29
    #
    - 4 +

    "...сутичка, внаслідок якої загинув чоловік"
    "...розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження)"
    "Причину смерті чоловіка буде відомо після проведення судово-медичної експертизи."
    Я не розуміюсь на "складнощах" написання статті та процесуального кодексу, чи як він там зветься, але хіба висновки не роблять після експертизи, особливо в такому випадку коли людина не загинула безпосередньо на місці трагедії?

    • 05.04.2019 19:32
      #
      - 5 +

      P.S. Дуже погана звичка тримати руки у кишенях коли стоїш впритул до суперника.

  • 05.04.2019 19:34
    #
    - 5 +

    Куча свидетелей, женщины на пицце рассматривали момент убийства, видели как потерпевший упал без сознания, но... не позвали охрану, не вызвали полицию,
    просто отдали убийце пиццу и дали расплатиться и уйти.
    Жесть

    • 05.04.2019 19:58
      #
      - 1 +

      Ну женщин я понять могу. Начнет она вызывать охрану, или какие-то другие действия - и получит от этого мужика такой же удар, от которого если повезет то будет долго лечиться. Хотя на месте продавцов в таких заведениях я бы с собой газовый баллончик в кармане держал.

    • 05.04.2019 21:30
      #
      - 2 +


      значит они не считили его убийцей ... если позволили уйти.
      судя по фильму, эта пара провоцировала мужика ...

      • 05.04.2019 21:59
        #
        - 7 +

        Мужику себя в руках было бы неплохо держать. Вообще неадекват он. Смысл хиляка бить в голову? Дай в дыхалку или в плечо. А так надеюсь что у спортсмена будет лет 10 на оценивание своего удара. И главное последствий от него.

  • 05.04.2019 22:14
    #
    - 3 +

    Класс. Человека назвали убийцей без суда и следствия, народ что вы пишите. В статье тоже написано: убийца...убийца, кто дал право так писать если еще даже не было выводов экспертизы? Может тот от передоза умер? Или его потом еще побили?!!! Эксперты... :(
    P.S. И я не оправдываю человека, я противник рукоприкладства.

    • 07.04.2019 00:51
      #
      - 1 +

      Людина яка нанесла цей удар поводить себе дуже дивно з першої секунди відео. Зверніть увагу - черги немає, але він підходе і стає позаду майбутньої жертви майже впритул, таке враження що він вже тоді почав готуватися до нападу і тільки чекає привід, навіть розминає шию (5-6 сек). На 34 секунді хлопець, який загинув, і його товариш взагалі не дивляться в його бік, але він замість того, щоб забрати піцу і піти, щось каже жертві і вона обертається на нього. Трагічність ситуації в тому що, жертва та його товариш не поводять себе агресивно, мають добрий настрій, танцюють і посміхаються, може насміхаються бо дурні. Але у боксера, на жаль, були погані тренери, які його не навчили, що якщо людину вдарити, є ризик вбити, бо вона може бути слабка та хвора.

      • 07.04.2019 09:08
        #
        - 0 +

        Ну уже появилась информация что между ударом и смертью прошло много времени. Потерпевший был пьян и его компания отвела домой. Дождемся результатов экспертизы...

        • 07.04.2019 10:40
          #
          - 2 +

          Травма голови, і не тільки, може бути спусковим гачком для виникнення важких захворювань, наприклад онкологічного, і час між ударом та смертю може скласти місяці та роки, все буде залежати від стану здоров'я травмованої людини і якості лікування, і у цьому випадку можна навіть не сподіватися що експертиза встановить будь який зв’язок між причиною та наслідками. Але річ не про це. Слідкуйте за оточенням, не розслабляйтеся, відійдіть на безпечну відстань, коли бачите агресивно налаштовану людину, бо можна несподівано отримати і ножа в спину.

  • 07.04.2019 15:15
    #
    - 7 +

    В других странах за удар человека по лицу можно получить тюремный срок. Только у нас «дать в морду» считается геройским, чуть ли не благородным «мужским» поступком.
    В другом форуме я читал: «зачем вам пистолеты, идите в спортзал, качайтесь, тренируйте удар»! Они что, думают, что любой человек может в свободное от работы и от семейных забот время натренировать навыки рукопашного боя до уровня профессионального бандита? А как быть хрупким женщинам, бабушкам и дедушкам, сердечникам-гипертоникам - они ведь не могут все сразу стать мастерами Шао-Линя, чисто по техническим причинам.
    Вот почему я не просто за легальный короткоствол, я за массовость легального короткоствола! Каждый кто мнит себя «боксёром» должен знать, что за «дать в морду» можно получить пулю в живот.

    • 07.04.2019 16:49
      #
      - 3 +

      Відомий вислів - «Господь Бог створив всіх людей різними, а полковник Кольт зробив їх рівними»


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати